Ki az, aki szülne dúlával?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye arról, hogy a dúla végigkísérje a terhességet, segítségével / tapasztalatával segítse a várandós / szülő nőt?2012. jún. 5. 15:05
1/7 anonim válasza:
Én terveztem, hogy dúla segítségét kérem, de végül úgy éreztem, hogy nincs rá szükség, mert olyan orvosnőt és olyan kórházat találtam, ahol a szülésznők pótolták a jelenlétét és a szülésem előtt és alatt is lelki támogatást is nyújtottak. Jónak tartom a dúlaság intézményét, szerintem hasznos támogatást tudnak nyújtani.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak azért kérdeztem, mert nagyon érdekel a téma, és szeretnék annak tanulni!
2012. jún. 5. 19:53
3/7 anonim válasza:
nekem a terhesseg vege fele ajanlkozott egy dula, hogy jonne. elotte sosem talalkoztunk, igy el sem tudtam kepzelni, hogy egy idegen no ott fontoskodjon meg korulottem. viszont ismerek olyat, aki dulaval szult, tobbet is, nekik nagyon bejott. szoval hajra. :-)
4/7 anonim válasza:
Én már a 30. héttől tartom a kapcsolatot a szülésznőmmel, szerintem többet ér, szakmailag biztosan, nekem ott erre lesz szükségem, lelki támasznak pedig ott lesz a férjem. Én nem bízom annyira abban, hogy ott több segítséget tudnak nyújtani, mit a fent említett "páros". Legalábbis nekem. A védőnőm, aki nagyon rendes, végig kíséri a terhességemet, és a szülésfelkészítőt tartó védőnővel is nagyon jó a kapcsolat.
36 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Én is tervezem, hogy ha majd várandós leszek dúla segítségét kérjem. Édesanyámra is gondoltam, de ő csak császárral szült, azt mondta, sokat nem tudna nekem segíteni. Én nem látok bele a szülés körüli dolgokba, de jelen elképzelésem szerint, inkább dúlát fogadnék mint orvost, vagy szülésznőt.
6/7 anonim válasza:
MINDENKÉPPEN SZÜLÉSZNÖT FOGADJ,és NEEEEEEEEEEEEEEEE dúlát!!!! a jó szülésznö sokat számit!A dúla drága,és nem annyira hasznos!
7/7 anonim válasza:
Az a baj a dúlával,amit ök is elmondanak : SEMMI FELELÖSSÉGÜK NINCS A SZÜLÉSBE!!! Tehát,azt mond,amit akar! a Kórházakban nagyon nem szeretik öket! Mivel azt gondolják,h a s"szülésznötöl veszik el a pénzt". Amúgy meg mindenki dúlának számit,aki benn van a szülésnél,és laikus,és segit,pl apuka,barátnö,anya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!