Aki 1 gyermekét császárral szülte, a 2 is csak azzal szülné, mert annyira jók a tapasztalatai?
Nem igazán. Az elsőt hosszú vajúdás után szültem császárral, így a 'nehezét' nem úsztam meg. A műtét utáni fájdalom viszint nagyon rossz volt.
Most vagyok a 39. hét elején a másodikkal, és minden vágyam, hogy természetesen szülhessek.
Igen, a másodikat us azzal szűlném! Hajnal 4- kor kezdődtek a fájások, dèlben már 2 percesek voltak, 4-re már 1 percesek, nem jöttek a tolófájások, este 9- kor csàszár lett, mert hiába kitágultam teljesen, nem jöttek a toló fájások!
3-szor elhànytam magam annyira fájt, katètert kaptam mert pisilni nem tudtam a fájàsok között, óránkènt jött a doki hogy hàtha kinyomja s hasmból a gyereket de nem jött akkor sem ki a baba, vègig vacogtam, nagyon fáztam, mèg a fogam is vacogott, pedig volt bent 30 fok, mindenki pólóban, èn meg 2 paplant is kértem, hát nagyon
megszenvedtem, a császár megváltás volt mikor megkaptam az
èrzéstelenítőt és elmúlt a fájdalom!
Èn nem szeretnèm mégegyszer azt a vajúdást átélni!
Szintén programozott császárom volt 2,5 éve, most várom a másodikat és igen, nagyon bízom benne, hogy ez is az lesz.
Nekem csodálatos élmény marad, végig ébren voltam, és utána csak az első felkelés volt rémes, műtét után 5 nappal már autót vezettem. Pikk-pakk felépültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!