Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki 1 gyermekét császárral...

Aki 1 gyermekét császárral szülte, a 2 is csak azzal szülné, mert annyira jók a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Mármint, úgy értem van aki úgy gondol a császárra, de jó, hogy így szültem. És a második babát is csak így vállalja?
2010. okt. 20. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez nem kívánságműsor. Ha az első császár volt, a második is valószínű az lesz, hacsaknem kifogsz egy dokit aki engedi hogy másodjára hüvelyi úton szülj....
2010. okt. 20. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem volt annyira "marhajódolog" az első császár sem. Az én dokim engedte volna a másodikat simán, de elkezdett megvékonyodni a heg és azt mondta, hogy nagy ilyenkor a kockázat... szóval a második is császár lett. Bár ismerek olyat, akit hagytak 20 órát (!!!!!) vajúdni császár előtt, akkor már rögtön császár.
2010. okt. 20. 13:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Az elsőt hosszú vajúdás után szültem császárral, így a 'nehezét' nem úsztam meg. A műtét utáni fájdalom viszint nagyon rossz volt.

Most vagyok a 39. hét elején a másodikkal, és minden vágyam, hogy természetesen szülhessek.

2010. okt. 20. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, a másodikat us azzal szűlném! Hajnal 4- kor kezdődtek a fájások, dèlben már 2 percesek voltak, 4-re már 1 percesek, nem jöttek a tolófájások, este 9- kor csàszár lett, mert hiába kitágultam teljesen, nem jöttek a toló fájások!

3-szor elhànytam magam annyira fájt, katètert kaptam mert pisilni nem tudtam a fájàsok között, óránkènt jött a doki hogy hàtha kinyomja s hasmból a gyereket de nem jött akkor sem ki a baba, vègig vacogtam, nagyon fáztam, mèg a fogam is vacogott, pedig volt bent 30 fok, mindenki pólóban, èn meg 2 paplant is kértem, hát nagyon

megszenvedtem, a császár megváltás volt mikor megkaptam az

èrzéstelenítőt és elmúlt a fájdalom!

Èn nem szeretnèm mégegyszer azt a vajúdást átélni!

2010. okt. 20. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Programozott császárom volt!És IGEN,ha vállalnék másikat azt is így szeretném!Számomra csodálatos,izgalmas élmény volt a műtét!És gyors volt a felépülés is!
2010. okt. 20. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Csakis császárban gondolkodom!
2010. okt. 20. 15:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Utolsót kérdezem: miért?
2010. okt. 20. 15:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Szintén programozott császárom volt 2,5 éve, most várom a másodikat és igen, nagyon bízom benne, hogy ez is az lesz.

Nekem csodálatos élmény marad, végig ébren voltam, és utána csak az első felkelés volt rémes, műtét után 5 nappal már autót vezettem. Pikk-pakk felépültem.

2010. okt. 20. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
bizony, lehet kívánságműsor, természetesen rejtetten. Nekem is többek között ezért egyik célom kb. másfél évvel az első szülés utánra szülni a másodikat. Ilyenkor azt hiszem, csakis császárban gondolkoznak az orvosok. Nekem is kellemes élmény maradt az első.
2010. okt. 20. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia, én szeretném ha a 2.ik gyermekemet természetes úton szülhetném meg! Nem vágyom a császárra, nagyon nem.. nem volt álom magamat injekciózni egy hétig + feldolgozni lelkileg sem volt egyszerű, de ha a babám egészsége múlik rajta, természetesen egyértelműen a császárt választanám!
2010. okt. 20. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!