Mostanara ki irt kismamik hogy erzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Van valami jele hogy nem sokara erkezik a baba?2012. jún. 4. 09:30
1/7 anonim válasza:
Tegnap megörültem, mert jött egy kis szél, hányingerem lett, megint görcsölgettem. Este nagyvécé, éjjel is kellett, reggelre hasmenés. Most is folyamatosan keményedik, de még nem az igazi.
Ma jön a hidegfront + telihold is lesz. Reménykedek, hogy talán ma vagy holnap babázhatok. Nálad van valami?
38 hetes KM (második gyerkőccel)
2/7 A kérdező kommentje:
En szerdara vagyok ki irva ma megyek NST-re!!!Tegnap nekem is volt hanyinger nehany gorcs es ejjel nagy WC-es reggel megint de nallam sem az igazi!!!Remenykedem azert hogy elobb utobb ki bujik nem szeretnem tulhordani!!!Nekem fiu lessz!Es neked?
2012. jún. 4. 09:52
3/7 anonim válasza:
én 9.re vagyok kiirva, de már 10 napja megszültem, szóval tök jól vagyok :)
könnyű szülést nektek!
4/7 anonim válasza:
38 hetes vagyok, egyelőre semmi jel, egy-két jóslófájás nagyon gyengén és elvétve, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy a napokban szülni fogok. Aztán majd kiderül :D
5/7 anonim válasza:
Első vagyok, kislány lesz, de már elöregedett a placenta, és már jó ideje lent van a hasam. Nem bánnám ha meglenne, mert múlt héten 3,6ra saccolták, kisfiam is 4 kg felett volt. Plussz már nem tudok aludni, mindenhol zsibbad, szúr, vagy a kisasszony gyepálja a belső szerveimet...
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, van valami fejlemény? Lassan ideér a hidegfront, már beborult. Egyre erősebben görcsölök, de még semmi rendszer nincs benne. Egyenlőre várok...
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam NST-dokim sajnos mar addigra haza ment igy senki nem vizsgalt meg csak megneztek az NST-papirt le pecseteltek es szerda reggel hetre hivtak vissza mivel akkor van a ki irt nap!!!Remelem addig nem indul meg mert nincsen kire hagynom a nagyobbik fiamat csak szerdatol!!!Egyenlore jol vagyok neha kemenyedeik a hasam szurkal de semi komoly!!!Nekem amugy fiu lessz!!!
2012. jún. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!