Szüléshez közel álló kimamák, hogy érzitek magatokat erre az időre?
Figyelt kérdés
Nálunk ma elég változékony.Hol süt a nap ezerrel,hol dörög.(Budapest)2012. máj. 23. 16:58
1/5 A kérdező kommentje:
*kismamák
2012. máj. 23. 17:01
2/5 anonim válasza:
Úgy gondolom ez az időjárás pár kismamát megviselt és biztos páran szültek is. Engem személy szerint megfuttatott még útóljára. Mikor elindultam a nagy fiamért a bölcsibe még gyönyörű napsütés és mire odaértem már szakadt az eső és persze szépen megáztam a futás ellenére is. Debrecen
3/5 anonim válasza:
Én meg már kivagyok. Főleg éjjel arra ébredek, hogy iszonyatosan görcsölök, hosszan és sűrűn, közben dörög, villámlik, felkelek, mert nem bírok feküdni, aztán meg enyhül, majd reggelre elmúlik, ahogy elmegy a vihar.
Napközben meg persze nem tudok pihenni, hulla vagyok.
Mondtam is a pocaklakónak, hogy mostmár döntse el, hogy jön vagy marad, mert a végén elalszom 1 tolófájás között mint a nagyobbiknál...
4/5 anonim válasza:
Pont úgy, mint az utolsó. Elvileg hétvégére vártuk a babát, szóval már nagyon ideje lenne az érkezésének, és nekem is egész éjjel görcsölget a hasam, 3, max. 4 órákat alszom éjjel, napközben a kislányom nem hagy pihenni. Én is nagyon kimerült voltam az első szülésnél, de képtelenség, hogy most kicsivel is kipihentebb legyek. Felőröl ez a várakozás is :-(
5/5 anonim válasza:
32. hétben vagyok, szval még nem a vége, de én egész nap tök kókadt vagyok, és aludtam másfél órát, de már most le tudnék feküdni újra aludni...
a babó elég eleven :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!