Tudnátok valamiféle felvilágosítást adni homeopátiás szerekről szüléshez?
Szia!
Nem vagyok nagyon nagy hozzáértő, de ezt pont ma olvastam a mamamin:
homeos szerek!!!
Szülés elött és alatt:
A 37. terhességi héttől érdemes elkezdeni az Arnicából naponta 1x5 szemet, a Caulophyllum 5 ch -ból is (ez puhítja a méhszájat) napi 1x5 szemet szedni, a Cimicifuga r.30 ch-ból heti 1x10 szemet. Ha elindulnak majd a fájások, akkor a Caulophyllum 5 ch-ból szedjen minden fájásnál, s kb. 4 ujjnyira kinyílt méhszájnál kel a Cimicifugából bevenni 1x5 szemet, s folytatni majd Caulophyllummal. Így nagyon gyakori, hogy 1-1,5 óra alatt megszülethet a baba, első szülés esetén is.
Szülés UTÁN:
A baba megszületése után az Arnicából napi 2x5 szemet szedjen, sebgyógyító, vérzéscsillapító és fájdalom csillapító hatásuk miatt. Arnica, és Cimicifuga utófájásokra.
Bogyók:
Arnica CH9 napi 1X5 golyó
Caulophillum CH5 napi 1X5 golyó
Cimicifuga CH5 3 napont 5 golyó
Egyébként patikában (neten van lista, melyekben), bioboltban lehet kapni. De Kispesten van kifejezetten homeós bolt is. Drogériákban is láttam már. Mindenhol segítenek, ha rákérdezel.
Remélem tudtam kicsit segíteni. :)
Szép szülést kívánok Nektek.
Üdv, 28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!