Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen praktikák vannak, hogy...

Milyen praktikák vannak, hogy beinduljon a szülés? 39hetes vagyok. Milyen homeopátiás, gyógynövény cuccokat szedtek, hogy könnyebb legyen a szülés? Málnalevél teát már iszom, de érdekelne más, mert 2napja hányok tőle.

Figyelt kérdés
3napja van hasmenésem,ez jelenthet valamit?Valamint ma reggel óta fáj a csiklóm,be van dagadva az egész.
2012. febr. 3. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy jó szex este :)

Nálunk az első bébivel pont így történt. Éjfél körül aludtunk el, 3-ra ott voltunk a kórházban, mert elfolyt a víz... Estére már a baba is a kezemben volt.

2012. febr. 3. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
39. hét 4. nap volt egyébként.
2012. febr. 3. 13:36
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,azzal nincs baj.minden nap van legalább egyszer :)
2012. febr. 3. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Szexet ajánlott az orvos.Bár mi nem szexeltünk sose pedig 4 gyerekünk van.Olyan 3 hónapos terhesen mi szüneteltettük mindig a végéig.
2012. febr. 3. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hasmenés elvileg egy héten belüli szülést jelez ...:)
2012. febr. 3. 20:39
 6/9 limaia ***** válasza:
100%
nekem 3 hete van hasmenésem,naponta többször,egy hete vagyok a kórházban,fájásaim vannak,rendszertelenek,de várni kell,mig be nem indul rendesen.a dokik szerint akármit is csinálunk,ha a gyerek nem akar még kijönni,semmi sem használ.pedig 2szer kaptam infúziót is,hogy hátha...de semmi.légy türelmes,én is próbálok az lenni.2 nap múlva lejár az időm.
2012. febr. 4. 09:23
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,02.03-án 19órakor elfolyt a magzatvizem,23:04-kor megszületett a kislányom :) ti még egyben vagytok?
2012. febr. 10. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok s jó egészséget kívánok!

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 11. 14:53
 9/9 Yoperhonen ***** válasza:

Amig a babad nem dont ugy magatol h elindul, addig nincs mit tenni, de aztaaan szepen ra lehet segiteni a folyamatra.

En az elejetol azt szerettem volna, h kicsit korabban jojjon, s annyit hajtogattam, annyit kertem az en kicsikemet, h igy is tortent, 37. heten valora valt a csoda.

Majus 23-ra voltam kiirva, de 1-jen (kedden) egyik pillaatrol a masikra elment az etvagyam, nyugos lettem, befordultam...Mondta is anyum h na o egy nappal szules elott pont igy viselkedett. Ennek hatasara elkezdtem napi ketszer MALNALEVEL teat inni. Csutortokon az orvosom megvizsgalt s bejelentette h kismama, hetvegen szulunk!! Folytattam a malnalevel teat, s egy kis fahejat is csempesztem bele. Folyamatosan kemey volt a hasam, a szervezet csondben, fajdalommentesen dolgozott az ugyon. Szombat delutan mondom az embernek, sexeljunk mar egyet, szules utan ugyis inseges idok jonnek, "kanos" is vagyok s raadasul rasegit az is a folyamatra...betartottuk a 3 szabalyt (cicivel jatszani, mindketten elelvezni, ember bentre) s ahogy befejeztuk, azonnal 3 perces fajasok!! 8 ora mulva konnyu, sima szulest kovetoen ki is csusszant az en draga kislanyom!!

2012. máj. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!