Milyen praktikák vannak, hogy beinduljon a szülés? 39hetes vagyok. Milyen homeopátiás, gyógynövény cuccokat szedtek, hogy könnyebb legyen a szülés? Málnalevél teát már iszom, de érdekelne más, mert 2napja hányok tőle.
Mondjuk egy jó szex este :)
Nálunk az első bébivel pont így történt. Éjfél körül aludtunk el, 3-ra ott voltunk a kórházban, mert elfolyt a víz... Estére már a baba is a kezemben volt.
Gratulálok s jó egészséget kívánok!
4 gyerkőc anyukája
Amig a babad nem dont ugy magatol h elindul, addig nincs mit tenni, de aztaaan szepen ra lehet segiteni a folyamatra.
En az elejetol azt szerettem volna, h kicsit korabban jojjon, s annyit hajtogattam, annyit kertem az en kicsikemet, h igy is tortent, 37. heten valora valt a csoda.
Majus 23-ra voltam kiirva, de 1-jen (kedden) egyik pillaatrol a masikra elment az etvagyam, nyugos lettem, befordultam...Mondta is anyum h na o egy nappal szules elott pont igy viselkedett. Ennek hatasara elkezdtem napi ketszer MALNALEVEL teat inni. Csutortokon az orvosom megvizsgalt s bejelentette h kismama, hetvegen szulunk!! Folytattam a malnalevel teat, s egy kis fahejat is csempesztem bele. Folyamatosan kemey volt a hasam, a szervezet csondben, fajdalommentesen dolgozott az ugyon. Szombat delutan mondom az embernek, sexeljunk mar egyet, szules utan ugyis inseges idok jonnek, "kanos" is vagyok s raadasul rasegit az is a folyamatra...betartottuk a 3 szabalyt (cicivel jatszani, mindketten elelvezni, ember bentre) s ahogy befejeztuk, azonnal 3 perces fajasok!! 8 ora mulva konnyu, sima szulest kovetoen ki is csusszant az en draga kislanyom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!