Békéscsabán a szülőosztályra mi mindent kell magával vinni az anyukának szüléshez?
szia!
Elsőre furcsán hangzik, de a szívószál jó szolgálatot tesz. Könnyebb vele inni, nem kell mindig felülni. Bár én császáros voltam, nekem nagyon jó volt, mert iszonyat nehéz volt utána mindig felkelni.
Igen, az ágynemű kérdés elég érdekes:
Nekem lebüfizte a lányom és hát hiába fordítottam a lábamhoz a foltot mégis éreztem a szagát, ami ott akkor valamiért különösen zavart(talán csak azért mert első baba és még nem voltam hozzá szokva).
Kértem másik takaróhuzatot, erre a nővérke hozott egy lepedőt, mondom neki, hogy nekem a takaróra kell, mire ő:
Egy nap csak két váltás tiszta ágyneműt kapnak, és az kell ha jön valaki új!
eléggé elcsodálkoztam ezen. Azért délután az ismerős nővérnek mégiscsak sikerült kerítenie egyet :)
Nekem a császár után minden nap 3szor kellett szurit kapnom, de egyik nap ha nem szólok kettőkor, hogy mi lesz, mert mennék ki a látogatókhoz akkor el is felejtették volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!