Beindíthatja a dokim 35 hetesen a szülést ha a nagyfiam himlős lett én meg soha enm voltam az?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 08:55
11/16 Hellovilág válasza:
Utolsóval tökéletesen egyetértek.
Örülök, hogy nincs gond, de tényleg szégyellheted magad, hogy másnak ilyet kívánsz.
Nyilván te sem élted meg jól, amíg ki nem derült, hogy nem kell félned, ennek ellenére ilyet kívánsz másnak?
Csak nagyon buta emberek tesznek ilyet. Szégyen.
12/16 anonim válasza:
Kérdező! Menj el dokihoz, legfeljebb csinál egy uh-t ahol kiderítheti hogy van-e baj, szerintem ilyen esetben azonnal megcsinálják.
13/16 anonim válasza:
Első vagyok, 6ossal egyetértek.
Megkérdeztem tőled:
"Elkaptad a himlőt? "
Válaszod:
"nyílván azért tettem fel a kérdést..." --> tehát igen, MOST himlős vagyok
Erre most kiderül, hogy már voltál gyerekkorodban himlős!
Akkor most igazodjon el rajtad valaki....
14/16 anonim válasza:
Szerintem is elég bunkó a stílusod,kedves kérdező.Az meg valóban aljas dolog,hogy másnak ilyen rosszat kívánsz...2gyerekes+23hkm
15/16 anonim válasza:
"Szomorú, hogy ilyen emberek vannak, mint te."
Még szomorúbb, hogy szaporodnak is...
Most képzeld el ezzel a stílussal milyen gyerekeket nevelhet.
16/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: bele se merek gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!