Csütörtökön szültem gátmetszéssel. Nem volt varratszedésem de ma hazaengedtek. Amíg a kórházban voltam egyetlen orvos sem nézte meg a gátmetszés helyét. Lehet valami problémám emiatt? Mi lesz a varratokkal?
Anno engem se néztek meg, varratok szépen kipotyognak! ne aggódj nem lesz ebből probléma. Gratulálok Neked:)
3,5 éves anyukája+ 32hetes kismama
Ez igen fura?
Nem valami jó kórház lehet,de az orvosod se sokat ér.
4 gyerkőc anyukája
vagy pedig a kérdező a hibás.
mindenki a kórházat szidja, és feltételezi, hogy a kérdező nem hibázott semmit. de őszintén! el tudja képzelni bárki is, hogy ha tényleg van varrat, akkor azt a kórház elfelejti?
Na ezt írtam én is, azt jól le lettem pontozva, pedig igazam van!!!Akkor is rá kellett volna kérdezni, legalább akkor amikor megkapta a zárójelentést.Nekem sem volt fogadott orvosom, így tudom, hogy le tudják sz.arni az embert, de akkor menni kell és kérdeznikérdeznikérdezni...mert sajnos csak az van normálisan ellátva aki fizet..aki nem annak meg észnél kell lenni!
Ennyi.
Pontozzatok le megint..mert az jóóó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!