Csütörtökön szültem gátmetszéssel. Nem volt varratszedésem de ma hazaengedtek. Amíg a kórházban voltam egyetlen orvos sem nézte meg a gátmetszés helyét. Lehet valami problémám emiatt? Mi lesz a varratokkal?
Akkor nem lehet hogy felszívódó??
Nem tudom ez érdekes.
Nekem 5 nap után szedték, így vissza kellett mennem, de nekem mondták is.Szerintem menj vissza és verd ki a patáliát, vagy legalább hívd fel a kórházat, hogy most mi van..
ja tényleg... a zárójelentést nézd meg.
Amúgy hol szültél had kérdezzem már meg.Pesten?Ha igen azon belül hol?
Snapette
De veled közölték, hogy felszívódó nem?Itt az a baj, hogy a kérdezőnek semmit nem mondtak..mondjuk én tuti rákérdezek ha a helyében vagyok, meg mikor szültem utána eléggé leterheltem a dokikat(meg inkább a csecsemősöket), mert mindenről faggatóztam, aztán érdekelte a fenét, hogy mit gondolnak.. :)
Gondolom nem volt fogadott orvosod?Mondjuk ha volt az csak ront a helyzeten! :/
Holnap az első dolgod legyen, hogy felhívod a kórházat és infót kérsz valakitől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!