Szülés után be kell tartani a 6 hét tusólást és tényleg nem szabad ülőfürdőzni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 18:52
1/5 anonim válasza:
Szülés után a méhed gyakorlatilag egy nagy eleven seb, így nagy a fertőzés veszélye. Ezért nem ajánlják a szexet és az ülőfürdőt. Kb. 6 hét mire teljesen begyógyul. Ha elmúlik a vérzés, jól érzed magad, akkor gondolom már 4 hét után azért lehet fürödni, de akkor sem sokáig áztatni magad. Én a biztonság kedvéért kivártam, hogy a 6 hetes kontrollon a doki azt mondja, hogy minden rendben. Pedig mindig is imádtam fürödni (akár 1 órát is), de szülés után inkább tusoltam.
2/5 anonim válasza:
Feltétlen tartsd be, mert nagy a fertőzés veszély! Még nyitott a méhszáj, a méheden belül pedig nagy seb van,ezért könnyen fertőződhet! Pár hét zuhany nem a világ vége.
3/5 anonim válasza:
Lányok tök jó h elírtátok ezeket, mert nekem SENKI nem mondta, még a védőnő se, h nem szabad szülés után kádban fürödni. A kórházban tusoló volt, oké, de 3 napig voltam bent, otthon rendesen , kádban fürödtem rögtön ....
Ha lesz még egy babánk erre odafigyelek majd! Még jó hogy nem lett bajom :S
4/5 anonim válasza:
Én 3 hétig bírtam ülőfürdő nélkül. Ismerősöm 2 hétig. Semmi következménye nem lett.
5/5 A kérdező kommentje:
Az első kettőnél én is kibírtam, remélem most is sikerül megállnom...
Köszönöm a válaszokat és az indokokat!
2012. máj. 28. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!