Ikrek születésénél a második baba ugyanúgy fáj, mint az első?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 22:26
1/4 anonim válasza:
Közel sem! Az első "csinálja" az utat a másodiknak. A második babó szinte egy két nyomásból "kicsusszan"! Nem mondom, hogy az elsővel kellemes lesz, de túl lehet élni. Viszont ha meglátod a másodikat is, olyan öröm fog eltölteni, hegy fel se fogod tudni idézni, mennyire fájt a szülés! Ezt komolyan mondom. Tőlem 2 óra múlva kérdezte édesanyám, hogy nagyon fájt? Elcsodálkoztam és annyit tudtam mondani, hogy nem emlékszek! :) Boldog babavárást, könnyű szülést és jó egészséget! :)
2/4 anonim válasza:
Mert van ahol nem császároznak ikrekkel?
3/4 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első leírta, mintha csak magamat hallanám :)
Kedves második! Szerintem az a ritkább, ahol egyszerre császároznak. Ha nincs semmi gond, mi ok lenne rá? Nem 4-es ikrekről beszélünk..
4/4 anonim válasza:
Nem, nem feltétlenül császároznak. Én is természetes úton szültem az ikreim. Végig oxitocint kaptam, (9 órán keresztül), a legvégére már annyira fáradt voltam,hogy csak na:) A második babámnál már csak olyan voltam,mint egy robot, csináltam amit kellett, de fel sem fogtam sok mindent. Pl. azt,hogy vele gond van, mert kettős lábtartással akart kicsusszanni, így amellett,hogy nem várhattam és nem pihenhettem,nyomnom kellett,amennyire csak bírtam, a szülésznő is segített kinyomni. De tény és való,hogy ott fájdalmat már nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!