Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt az első napotok a...

Milyen volt az első napotok a kórházban?

Figyelt kérdés
Babád veled volt?Nagyon fáradt voltál?
2012. márc. 18. 17:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Kétszer hozták a picit, intenzíven voltam egy napot. Mivel sajnos császár lett a vége, egész nap pukiztam, és görcsölt a hasam, nem mozdulhattam meg, elgémberedtem mint egy vasbeton. Fáradt voltam, és egy kicsit megkönnyebült. :)
2012. márc. 18. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
kiváncsi vok a válaszokra én is
2012. márc. 18. 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Egész napi vajúdás után Éjjel 9- kor császároztak meg. Egész éjjel nem aludtam az izgalomtól, mert csak egy pillanatra láttam a babám, de utánna a férjem mutatott képeket. Másnap délig még feküdnöm kellett míg kivették a katétert, gerinc érzéstelenítést, de ott volt reggel hattól a férjem, majd délelőtt jöttek anyuék. Délben megkaptam a babám, nézegettem, fogtam, csókolgattam:) délután jöttek a barátok, férjem este 8-9 körül ment el.

Abszolút nem voltam fáradt, éjjelente nem is tudtam aludni, jó hogy voltak szobatársak akikkel lehetett beszélgetni.

Első pelenkázást párom intézte:) szoló után ha bukott a baba, ő öltöztette át, nem igazán bírtam felállni, ő meg szívesen csinálta

2012. márc. 18. 18:19
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő sima szülés volt. Elsővel 3 körül kerültem a kórterembe (előtte is velem volt, az első pillanattól, csak addig a szülőszobán voltunk). Együtt voltunk végig, ő aludt, én meg néztem őt. Nem volt hosszú szülés, de azért fáradt voltam, de nem bírtam aludni (adrenalin?).

Másodikkal késő éjjel, éjfél körül kerültem a kórterembe a babámmal együtt (vele is együtt voltam első pillától, kórterem előtt a szülőszobán), ő is aludt, én meg dögmérges voltam, mert a szobatársam úgy horkolt, mint egy csapat férfi, pedig itt bírtam volna aludni, de még a fejrehúzott párna se segített. Amúgy boldogság meg minden :) ha már aludni nem bírtam, legalább csodáltam a babámat :)

2012. márc. 18. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos nem volt hely a babás szobákban,úgyhogy nem volt velem a csöppségem.Én hajnalban szültem,tehát az előző nap reggelétől kezdve nem aludtam.2 fájás között szundiztam 2-3 perceket,de mire megérkezett a babám,már a 24 órás fennlét megvolt.Fáradt voltam,mert utána egész nap megint nem sokat tudtam aludni.Állandóan az órát figyeltem,hogy mikor hozzák a kislányomat.De én ezt az első napot nagyon pozitívan éltem meg a fáradtság ellenére,hiszen anya lettem és ez minden mást elfeledtetett velem. :)
2012. márc. 18. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Délután 4-kor indították a szülés, és éjjel 2-kor született meg császárral. Reggel fél 6-kor már hozták is a picurkámat, és utána 3 óránként. Aludni nem tudtam az izgalomtól. 12 órával a műtét után kellett felkelni, zuhany, stb. Délután fél hatkor egy emeletet lépcsőztem, hogy a családdal együtt nézzük meg a picurinkat. Szerencsére nagyon jól viseltem, csak az első felkelés volt rossz, utána már egész jól belejöttem.
2012. márc. 18. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Én este fél 10-kor szültem, éjszakára inkubátorba tették. Reggel rohantam érte, alig vártam, hogy velem legyen! :) Csak a vizitre vitték el, egész nap alukált-evett-kakilt az én drágám, egy tündér volt. :) Éjszakára még bevittem a születése utáni napon, mert miután megszületett, annyira bepörögtem, hogy egész éjjel 3 órát aludtam, úgyhogy hulla voltam. Aznap este kipihentem magam, aztán másnap már éjjel is kint volt velem. Azon aggódtam, hogy nem ébredek majd fel, ha sír.. De nem volt ezzel gond, olyan éberen aludtam, mint még soha. :)
2012. márc. 18. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Hajnal negyed 5kor születtem a lányom, amíg a doki elvégezte az utómunkálatokat őt is elláták. Után aoda is hozták, rögötn szopizott a drágám, és ott lehetett velünk is apa a 2 órás megfigyelés alatt. 8kor kerültem le a szobába, onnantól végig velem volt, aludni én sem tudtam,mert a szobatársam babája nappal aludt éjszaka ordított.

Én meg csak gyönyörködtem a lányomban, aki evett-aludt-kakilt-evett-aludt kakilt.

Csodálatos érzések kavarogtak bennem, de ennél már csak akkor lett jobb,mikor hazajöttünk:):)

2012. márc. 19. 07:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem 30 órás vajúdás után császároztak meg, reggel 6-kor. Kb. 11 körül odahozták hozzám pólyával a picikémet, de akkor még nem mozdíthattam a fejemet, úgyhogy csak a karomba tették, és úgy aludtunk együtt. Aztán estefelé 7 körül bejött a párom a császáros őrzőbe (szerencsém volt, tök egyedül voltam), akkor odahozták a babát, és akkor meg is tudtam már szoptatni, majd elvitték este. Másnap reggel átmentem az osztályra, és akkor hozták legközelebb a babust (dél-pesti kórházban voltam, ott reggeltől estig van az anyukával a baba, éjjel elviszik őket).
2012. márc. 19. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Este f9kor született meg a fiam, 10 után mentem le a szobába, egész éjjel alig aludtam, úgy fel voltam pörögve :) Másnap reggel hozták a babót, végiggyönyörködtem az egész napot, bár első nap elég nyűgös volt.

Közérzetileg jól voltam, persze úgy jártam-keltem, mint aki betojt,de ennek ellenére nagyon büszkén toltam be a kisfiam fürdetésre. Én nagyon élveztem a kórházi létet.

2012. márc. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!