Milyen volt az első napotok a kórházban?
Egész napi vajúdás után Éjjel 9- kor császároztak meg. Egész éjjel nem aludtam az izgalomtól, mert csak egy pillanatra láttam a babám, de utánna a férjem mutatott képeket. Másnap délig még feküdnöm kellett míg kivették a katétert, gerinc érzéstelenítést, de ott volt reggel hattól a férjem, majd délelőtt jöttek anyuék. Délben megkaptam a babám, nézegettem, fogtam, csókolgattam:) délután jöttek a barátok, férjem este 8-9 körül ment el.
Abszolút nem voltam fáradt, éjjelente nem is tudtam aludni, jó hogy voltak szobatársak akikkel lehetett beszélgetni.
Első pelenkázást párom intézte:) szoló után ha bukott a baba, ő öltöztette át, nem igazán bírtam felállni, ő meg szívesen csinálta
Mindkettő sima szülés volt. Elsővel 3 körül kerültem a kórterembe (előtte is velem volt, az első pillanattól, csak addig a szülőszobán voltunk). Együtt voltunk végig, ő aludt, én meg néztem őt. Nem volt hosszú szülés, de azért fáradt voltam, de nem bírtam aludni (adrenalin?).
Másodikkal késő éjjel, éjfél körül kerültem a kórterembe a babámmal együtt (vele is együtt voltam első pillától, kórterem előtt a szülőszobán), ő is aludt, én meg dögmérges voltam, mert a szobatársam úgy horkolt, mint egy csapat férfi, pedig itt bírtam volna aludni, de még a fejrehúzott párna se segített. Amúgy boldogság meg minden :) ha már aludni nem bírtam, legalább csodáltam a babámat :)
Hajnal negyed 5kor születtem a lányom, amíg a doki elvégezte az utómunkálatokat őt is elláták. Után aoda is hozták, rögötn szopizott a drágám, és ott lehetett velünk is apa a 2 órás megfigyelés alatt. 8kor kerültem le a szobába, onnantól végig velem volt, aludni én sem tudtam,mert a szobatársam babája nappal aludt éjszaka ordított.
Én meg csak gyönyörködtem a lányomban, aki evett-aludt-kakilt-evett-aludt kakilt.
Csodálatos érzések kavarogtak bennem, de ennél már csak akkor lett jobb,mikor hazajöttünk:):)
Este f9kor született meg a fiam, 10 után mentem le a szobába, egész éjjel alig aludtam, úgy fel voltam pörögve :) Másnap reggel hozták a babót, végiggyönyörködtem az egész napot, bár első nap elég nyűgös volt.
Közérzetileg jól voltam, persze úgy jártam-keltem, mint aki betojt,de ennek ellenére nagyon büszkén toltam be a kisfiam fürdetésre. Én nagyon élveztem a kórházi létet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!