Milyen volt az első napotok a kórházban?
Figyelt kérdés
Babád veled volt?Nagyon fáradt voltál?2012. márc. 18. 17:50
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat:) Már nagyon-nagyon várom hogy ölelhessem a kisbabámat:)) Gratulálok nektek!
39hkm
2012. márc. 19. 10:12
12/13 anonim válasza:
Hajnal 1-kor indultak a fájások végül 9-kor császároztak :( Aznap az őrzőben voltam,délután hozták be hozzám először a babát utána meg még 1 vagy 2x.Úgy éreztem magam mint egy mosogatórongy,amikor pedig este fel kellett állni akkor pedig úgy mint egy nyomorék.Következő nap áttoltak a kórterembe és velem volt a babám,akkor erőt vettem magamon.
13/13 Tóth Nikolett Alexa válasza:
én 3.5 napig vajúdtam aztán végül normálisan sikerült megszülnöm a kisfiamat! délután fél 2-re lett meg és én baba-mama szobát kértem ahol a nap24 órájában velem lehetett. annál csodálatosabb érzés nincs mikor már a karodban tarthatod. akkor már nem számít semmilyen fájdalom amit éreztél csak az a lényeg hogy ott van veled és a karodban tarthatod! de ezt át kell élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!