Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek első baba császáros...

Akinek első baba császáros volt a második is az lehet?

Figyelt kérdés
Megkérdezi az orvos hogy hogyan akarod megszülni? Lehet császárt választani vagy természetes szülést?
2012. ápr. 17. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Alapból császár után rögtön a császárt ajánlják, a CSUSZ/WBAC, azaz a hüvelyi szülés császár után bár nem ritka, de mégis függ az orvosválasztsától, mert nem minden doki "engedi"
2012. ápr. 17. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Függ attól is, hogy mennyi a köz a gyerekek közt, ha kevesebb, mint 2 akkor biztos császáros lesz a második is.
2012. ápr. 17. 16:55
 3/8 A kérdező kommentje:
3 év lesz a két szülés között.
2012. ápr. 17. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Orvosfüggő...

Sok orvos még most sem engedi császár után a sima szülést!

Barátnőm műlt héten szülte meg a babáját 38-as fejecskével,és 3700 grammal természetes úton,de neki is az első császár volt!2év 3 hó van a lányok között!

Egyetlen kórház van mo-n ahol két császár után is próbálhat az anyuka simán...

De egy után már sokkaltöbb helyen lehet!

Vidéki 37 hetes km

2012. ápr. 17. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem minden orvos vállalja,de lehet szülni hüvelyi úton császár után.
2012. ápr. 17. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 3 éve császárral szültem akkor nekem azt mondta az orvosom,hogy ha 5 éven belül szülök akkor az biztosan császáros lesz! állítólag ennyi idő kell,hogy a szövetek és az izomzat kellőképp megerősödjenek,hogy kibírjanak akkora nyomást ami egy sima szülésnél rá nehezedik az alhasra! Remélem tudtam segíteni!
2012. ápr. 18. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenhol kérdezik meg hogy császár után császárt szeretnél-e. És nem mindenhol ajánlják. Nekem speciál az első kislányom császárral született, a második kislányomnál nem kérdezték hogy mit szeretnék. Azt mondták ha nem lesz semmi gond, akkor simán szülök. Pedig 2 év és 2,5hónap van köztük. A hegemet se nézték meg 1x sem, még szülés alatt sem.

Szóval lehet hogy megkérdezik, lehet hogy nem, de az biztos hogy császár után lehet simán szülni, és én örülök neki hogy sikerült megszülnöm természetes úton.

2012. ápr. 18. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Felénk az a szokás,hogy ha az első császár volt akkor a másodikkal be kell feküdni kiírt előtt azt hiszem 2 héttel és ha a heg elég vastag akkor meg lehet próbálni simán.

Régen is lehetett császár után simán szülni.Példa az anyukám:bátyámat császárral 85 szeptemberében,engem természetesen 88 januárjában.3 év sincs köztünk és sikerült neki :)

Nekem is császár volt az első.A dokim azt mondta,hogy ha 1 éven belül esek teherbe akkor császár egyébként majd meglátjuk.

2012. ápr. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!