Anyukák! Van közületek valaki aki szív problémája volt (van) és tudott gyereket kihordani és szülni? Pontosabban szívkihagyás.
Figyelt kérdés
2 gyereket szültem ,a kicsi most 9 hónapos ,pár napja a szívem kihagy,régebben voltam több féle vizsgálaton és negatív minden,akkor egyszer havonta volt ez ,most naponta félóránként vagy 20 vagy 10 percenként is kihagy a szívem.2012. máj. 20. 21:38
11/14 anonim válasza:
Nekem a 2. terhességem alatt a védőnő csípett el pár ilyet és én azonnal a kardiológiára kerültem. Szívutrahang, vérvétel stb... azt mondták amíg meg nem szülök nem tudnak mit kezdeni velem. Megszültem azóta alig volt ilyen szív problémám.
12/14 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt kezdődött ugyanez, mint neked, hogy fél percenként extráztam. El is csípték az EKG-n. A baba miatt nem írtak gyógyszert én meg azt hittem meghülyülök, amikor előjött... Ha előjött, akkor pár napig is eltartott. Szülés után megszűnt néhány hónapra, most ismét beköszöntött a hétvégén. A laborom negatív, én bizony kértem időpontot maszek dokihoz, mert nem tudom elfogadni, hogy ne foglalkozzak vele.. Tudom, hogy ártalmatlan, ezt neked is mondom, hogy ne izgulj, semmit nem csinál, csak baromi kellemetlen. A sport segít egyébként, csak hát nem futhatok a ház körül egész nap...
A szülésnél egyébként nem volt gond, más miatt szültem császárral.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,most megint ritkábban van és már nem ijedek meg.
2012. jún. 4. 22:05
14/14 A kérdező kommentje:
nem minden nap de hetente párszor,olyan 1.5 órát vagy 2 sétálok,ügy hogy megyek boltba vagy piacra és nem busszal hanem gyalog.Pár napja tornáztam valami fitnesz zumba félét,20 percet,szeretném én minden nap de nem jön össze.
2012. jún. 4. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!