Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eldobható bugyit hol tudok venni?

Eldobható bugyit hol tudok venni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 15:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

7/9nek! Hát nem egyszerű a történeted ill. többesszám :)

Biztosan nem lesz gond, ne is aggódj!

Nálam is jó esély van a császárra, de első baba lévén nem tudom, hogy hogy is járnék jobban.

Valamit nem értek... császárnál is vérzik utána az ember lánya alulról? Mert írtad, hogy készülsz az eldobható bugyival. Tényleg nem tudom, hogy milyen az egyik és a másik féle szülés után...

2012. máj. 16. 15:31
 12/13 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Igen, császár után is van vérzés, tisztul a szervezet. Ugyanúgy kell a betét és a bugyi hozzá, praktikus az eldobható. Mondjuk én csak kb 3 napig véreztem erősen, utána még 2 hétig mint egy nagyon gyenge mensi, utána semmi. De a kórházba kell a betét, nekem a Tena vált be, itthonra aztán sima betét is elég volt.
2012. máj. 16. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én is császárral szültem és 7 hétig véreztem. :(
2012. máj. 17. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!