Szules utanra DM-es eldobhato bugyit vegyek vagy Tena Lady halos bugyit inkabb?
Nekem Dm-es hálós bugyim volt és hozzá vettem Tena betétet. Nekem ez így tökre megfelelt.
A melltartóbetétből a Baby Bruint ajánlom, nekem nagyon jó volt. Puha volt és jól bírta a terhelést. Tescoban, Auchanban, bababoltokban lehetett kapni, 500 Ft körül.
Ilyen:
kb.700ft.,de nekem nem jött be,nem is használtam csak 1-et!
Azért vigyél magaddal sima bugyit is!
Nekem mindkettő volt,de nem jött be egyik sem,végül anyum rohant el a kínaiba szülés után egy nappal,és vett olcsó,sima bugyit.Na az bevált,mert nem csúszkált,és fixen tartotta a betétet.Előtte mindent összevéreztem,igaz belőlem két napig ömlött.
Betét: Tena lady extra,meg éjszakai always
Melltartó betét mindegy,én a legolcsóbbat vettem.
Kedves utolsó!
Szülés után egy ideig vérezni fogsz. Valaki erősebben, valaki kevésbé (ez a gyermekágyi időszak, mely a tisztulást jelenti szülés után).
A nagyobb betétek, mint pl. a Tena betét nagyobb nedvszívó hatású, ezért jól felfogja a szülés utáni erősebb vérzést.
A hálós bugyi pedig azért jó, mert eldobható a betéttel együtt. Szülés után ez azért kényelmes, mert nem kell a saját bugyidat mosni, összevérezni, így csak használat után leveszed és kidobod.
valakinek elég kisebb betét is, mint pl. az Always éjszakai, de valakinek nagyobb méretű betétre van szüksége (a Tenának többféle mérete is van).
A melltartóbetét pedig azért jön jól, mert szoptatás elején sokszor megindul a tejed (amíg be nem áll a kereslet-kínálat, vagyis amíg a tested nem tudja pontosan mennyit kér a baba, így van hogy többet termel, de ez idővel beáll majd), és a melltartóbetét felfogja a szivárgó, csöpögő tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!