Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen eldobható bugyit...

Milyen eldobható bugyit vegyek szülés utánra? Ha császározni fognak a magasabb vagy a csípőig felérő a jobb? A brendon bababoltba lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kismamák is és védőnő is a Tena hálós bugyit ajánlotta, mert az sem a gátsebet, sem császár esetén a varratot nem nyomja. Én csak 2-t vettem belőle, mert mosható és 10 perc alatt megszárad, ha kell több, a párom majd vesz. Ezen kívül még vettem 5 db-os eldobható bugyit, de nekem azok nem szimpik, gyógyszertárban is vehetsz... tök mindegy, mindegyik tiszta műszál szerintem.
2010. jan. 11. 13:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a gáz bugyijaimat viszem be, és eldobom őket... Úgyis időszerű lenne már.
2010. jan. 11. 13:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
én is tenát vettem,kényelmes volt.engem császároztak és tényleg nem nyomott.viszont a hagyományos bugyijaimat fel sem tudtam venni,most 6 héttel a szülés után kezd jó lenni.a gyógyszertárban vegyél ilyen bugyit,sokkal olcsóbb.
2010. jan. 11. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Én a dm-ben vettem eldobható bugyit.Nagyon jó volt, egyáltalán nem vágott sehol.Úgy emlékszem nem volt méretezve.Fehér volt a doboza.Amúgy én is császárral szültem.
2010. jan. 11. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Trna bugyi nagyon jó és csak 150 ft! Ha akarod eldobod. Én itthon is ezt használtam,mig kellett a betét.
2010. jan. 11. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is Tena bugyit vettem, meg betétet is. Nekem már az elejétől érzékeny a hasam, nem bírom, ha valami is kicsit nyom, ezért vettem én is inkább hálós bugyit, ki tudja milyen lesz szülés után, és császár után tényleg nem kényelmes a hagyományos bugyi, egy ismerősöm tapasztalata.

Én vettem 2 csomagot, egyben csomagban 2 db van. Mosható is és eldobható is, majd látom lesz-e kedvem mosogatni.

2010. jan. 11. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyógyszertárban vettem 5 db-os kiszerelésben. Császáros voltam, de igazából mindegy, mert ezek nem szoros bugyik. Nekem tökéletesen bevált. Amikor öltöztem úgy ahogy volt mindenestől levettem és dobtam ki.

2010. jan. 11. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem két fajtám van, egyik a barátnőmnél maradt ki, ez Chicco, ez 4 db-os. A másikat gyógyászati segédeszköz boltban vettem, Hartmann gyártmány, Molipants a neve, ez 3 db-os. Mondanom sem kell, hogy ez volt az olcsóbb. Ehhez külön pár száz Ft-ért lehet venni kétféle betét is.
2010. jan. 11. 16:21
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.A szülés után olyan hálóingbe kell lenni,amit ott adnak?Azért kérdem,mert gondolom,hogy lehet az is véres lesz.
2010. jan. 11. 16:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Arra számíthatsz, hogy minden véres lesz. Én ma tudtam meg, hogy az első nap szülés után nem lehet még bugyit és betét sem használni, mert figyelik hogy mi távozik onnan....hát nem lettem feldobott ettől a hírtől, de hát ez van.

(utolsó válaszoló)

2010. jan. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!