Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen eldobható bugyit...

Milyen eldobható bugyit vegyek szülés utánra? Ha császározni fognak a magasabb vagy a csípőig felérő a jobb? A brendon bababoltba lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 12:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezt még nem is hallottam.Hát...eléggé durva.
2010. jan. 11. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát sajna ez így van.. kórházi hálóingben szülünk.. az felőlem véres lehet nem izgat.. aztán utána semmi bugyi.. csak naturistán.. a harántlepedőt meglesik pár óránként mennyire vérzel.. azért másnap már lehet fehérneműt húzni.. na meg felveheted a saját hálóinged..

egyébként az első két órás megfigyelés alatt meg utána tényleg nem fogsz ezzel foglalkozni.. hagyd magad.. elvégre szülés után leszel..

Első baba után fogalmam sem volt mit miért mikor stb csinálnak..csak egy dologra emlékszem: nem bírtam aludni hiába voltam fáradt.. alig vártam hogy reggel legyen és hozzák a kislányom..

Másodiknál már rutinos voltam. most megint úgy érzem minden olyan rég volt...

elsőnél vot papírbugyim. az Indrában vettem és emlkzsem irtó kényelmetlen volt.. de nálam voltak a régi bugyik is amiket imádtam mert jó puhák voltak a sok mosástól és nem féltettem őket.. egyébként Tena mini betétet használtam..

2010. jan. 11. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Én pont ma vettem Tena hálós bugyit,gyógyszertárba 318 ft volt a 2 db-os csomag.Sokan ajánlották.Fel is próbáltam,szerintem kényelmes lesz,meg tuti megtartja majd a betétet is.Ha adnak hálóinget fogadd el,ne a sajátod kend össze.
2010. jan. 11. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Én amíg bent voltam végig kórházi hálóingben voltam. Nem akartam a sajátomat összevérezni. A reggeles nővér mindenkitől megkérdezte, kér-e tiszta hálóinget. ha pedig véres lett, csak szólni kellett és adtak tisztát. ÉN nem foglalkoztam azzal, hogy hogy nézek ki benne. Kényelmes volt és nem én moshattam.

Nálunk sem lehetett első nap bugyit húzni. A lepedőn jól látszik mi és mennyi távozik belőled. Nálunk betétet utána sem lehetett használni a vizit alatt, csak vattát.

2010. jan. 11. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!