Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a gáttal akadt...

Szülés után a gáttal akadt komplikációtok?

Figyelt kérdés
Már 6 hónapja szültem,szülés alatt nagyon kijött az aranyerem és nem is volt idő gátmetszésre,végbélig szakadtam. Sok időbe telt a felépülés és úgy néz ki odalent mintha az aranyér bőrét hozzá varták volna. Azóta nem tudok tangát hordani, kellemetlen érzésem van oda lent. Fog ez még javulni? Műttetni nem akarom.

2012. máj. 15. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Elég kellemetlen lehet...Szerintem majd egy év múlva javul.Figyelj hogy hidegre ne ülj,-felfázás miatt.Én szakember segítségét kikérném.Gátmetszéssel szültem egy éve, és hála nekem nincs problémám vele,de a frontot megérzem a mai napig vele-ilyenkor érzékeny és fáj...
2012. máj. 15. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem gátmetszésem volt, és a kórházból szétnyílt gátsebbel engedtek haza. 2 hónapba telt, mire teljesen begyógyult. 21 hónapja szültem, de még mindig utálom a tangát, nagyon kellemetlen érzés, ahogy dörzsöli a gátamat. A szex is gyakran fájdalmas. Sajnos a szülés után kétszer is begyulladt az aranyerem, de szerencsére némi intimtornával sikerült helyrehozni.

Én megnézettem a nőgyógyászommal, mit lát ott, azt mondta, nem érdemes hozzányúlni, csak egy kis vadhús van ott, majd idővel jobb lesz. Szerintem nézesd meg te is. Az is lényeges kérdés, hogy akarsz-e még szülni, mert ha igen, ott valószínűleg ezt is rendbe tudnák hozni. (Én most várom a második babánkat.)

2012. máj. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!