Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik, ha már túlvagyok...

Mi történik, ha már túlvagyok a kiírás napján?

Figyelt kérdés

Befektetni mikor szoktak??Vagy mikor indítják be a szülést és akkor hogyan??Milyen vizsgálatok vannak utánna?

C:2110, nyákdugó távozgat, jóslók régóta vannak.Vasárnap kéne szülnöm, de a doki nem lát rá esélyt.Azt tudom, hogy naponta kell nst-re járni, mert most is 2 naponta járok nst-re, flowmetriára.

2009. jún. 25. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem még magzatvíz vizsgálat lesz gyakrabban. Nem indítják, ha nincs különösebb ok, de azért 2 hétnél többet nem nagyon szoktak várni. Ha indítják, akkor oxitocint adnak infúzión keresztül. Szép szülésélményt!
2009. jún. 25. 06:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-))
2009. jún. 25. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a doki 1 héttel a kiírt időpont után akarta megindítani a szülést, előtte való napi befekvéssel, de sajna rossz NST miatt egy héttel a kiírás előtt be kellett feküdnöm. Aztán a gyerkőc megijedt és úgy döntött, hogy nem várja meg azt az indítást, a tervezett nap előtti éjszaka kibújt magától :))

Magzatvíz vizsgálat nekem nem volt, bár nekem zárt volt a méhszájam, és olyankor nem tudják megcsinálni. Befekvés alatt minden nap volt NST (nekem 2x is, mivel amiatt kerültem be), kis UH, flowmetria, vérnyomásmérés, lázmérőzés, hogy a kismama ne unatkozzon :P Ja és volt 1 vérvétel is.

2009. jún. 25. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én 11 nappal hordtam túl a babámat. a kiírt napkor befektettek, indok nélkül. a dokinak már könyörögtem, hogy indítsa meg, mert baj lesz, nem érdekelte. az ultrahang már kevesebb magzatvizet mutatott,ekkor sem indította meg. 11. napon indult meg magától, nagyon lassan. a vége vákum lett, és egy szétázott gyerek 4-es apgarral. szerencsére azóta már rendben van, most már 3 hónapos, és az egészre úgy tekintek, mint egy rossz álomra. ja, több fogadott dokim nem lesz, mer' minek. kitartást kívánok, beszéld meg a babával, hogy kifelé :)
2009. jún. 25. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha nincsen semmi baj a babával, akkor felesleges megindítani a szülést
2009. jún. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!