Mi történik, ha már túlvagyok a kiírás napján?
Befektetni mikor szoktak??Vagy mikor indítják be a szülést és akkor hogyan??Milyen vizsgálatok vannak utánna?
C:2110, nyákdugó távozgat, jóslók régóta vannak.Vasárnap kéne szülnöm, de a doki nem lát rá esélyt.Azt tudom, hogy naponta kell nst-re járni, mert most is 2 naponta járok nst-re, flowmetriára.

Nekem a doki 1 héttel a kiírt időpont után akarta megindítani a szülést, előtte való napi befekvéssel, de sajna rossz NST miatt egy héttel a kiírás előtt be kellett feküdnöm. Aztán a gyerkőc megijedt és úgy döntött, hogy nem várja meg azt az indítást, a tervezett nap előtti éjszaka kibújt magától :))
Magzatvíz vizsgálat nekem nem volt, bár nekem zárt volt a méhszájam, és olyankor nem tudják megcsinálni. Befekvés alatt minden nap volt NST (nekem 2x is, mivel amiatt kerültem be), kis UH, flowmetria, vérnyomásmérés, lázmérőzés, hogy a kismama ne unatkozzon :P Ja és volt 1 vérvétel is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!