Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valaki közületek, aki...

Volt valaki közületek, aki esetleg szülés közben káromkodott?

Figyelt kérdés

Pl.: a kurvä életbe ez nagyon fáj, vagy ilyesmi :S

én már előre szégyenlem magam, hogy valami kicsúszhat :s

32hkm

2012. máj. 6. 21:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egy b@ssza meg csúszott ki :) az orvos jót mosolygott rajta.De akkor sem szólt egy rossz sót sem amikor teljesen komolyan megkérdeztem tőle,hogy nem e tudja hipp-hopp kivenni,mert nagyon fáj :D
2012. máj. 7. 20:48
 42/61 anonim ***** válasza:
55%

Az én nagy félelmem is az volt előtte, hogy nem tudom majd megőrizni a Tartásomat. Másrészt a kiabálás, káromkodás, szerintem energiát vesz el.

Szerencsére nem így lett, szerintem példásan viselkedtem. :-)

Talán egy "basszus" hagyta el a számat, de csak a férjem felé vajúdás közben. A fájásoknál némán sóhajtottam, a tolófájásnál pedig olyan lendülettel nyomtam, mint aki csatába megy. :-) De szépen. :-)

2012. máj. 7. 22:26
 43/61 anonim ***** válasza:
82%

20/l-nek:

Miert csak neked lehet kemeny menstuarcios fajdalmad a vilagon? Hogy mered megkerdojelezni,hogy masoknak miyen?

Kepzeld nekem se hatott semmi menzikor,se gyogyszer se meleg vizes palack,hanytam is olyankor, a falat kaptam a fajdalomtol es gyakran elajultam.

Es ezek utan meg mindig azt mondom,hogy a szuleshez kepest ez semmi se volt.

Es nem,nem lehet felkeszulni a szulesre!!!!

En most fogok szulni masodjara de meg most se erzem magam kesznek ra pedig mar szultem egyszer.

Ennyi!!

2012. máj. 7. 23:59
 44/61 anonim ***** válasza:
50%

3x szültem , utolsó fiamat szeptemberben.

Soha nem káromkodtam, nem ordibáltam, pedig egyik sem volt sétagalopp, pokolian fájtak..

sosem aláznám meg magam egyikkel sem.

és nem, egyáltalán nem tűröm jól a fájdalmat :(

2012. máj. 8. 07:37
 45/61 anonim ***** válasza:
35%

43-as vagyok továbbra is, nem olvastam végig az egészet, most olvasom.. nem emelek ki hozzászólást, mert felesleges, összesítve írok :D

első szülésem oxis volt, tényleg pokol volt, de nem pazaroltam az energiámat, ami még volt, mert ugye az oxit se potyán adják, nem tágultam rendesen..

felesleges kiabálni, káromkodni, mert csak viszi az erőt és valjuk be, sok kell a szülésnél.

persze hangok, erölködések stb más mint az ordibálás.. nem tudom elhinni, hogy itt szinte mindenki torkaszakadtából ordibált :)

és második szülésre már igenis fel lehet készülni, persze akkor is fél az ember, történhet sok minden, de akkor már tudod mit is érzel, mire is számíts.

2012. máj. 8. 07:46
 46/61 anonim ***** válasza:
76%

Utolsónak: a legtöbb hozzászóló nem ordibált szülés közben, csak néhányuknak kicsúszott egy egy b. meg, vagy pics@ba, esetleg k. életbe.

Ez még véletlenül sem ugyanaz a kategória, mint az ordibálás, inkább a nyögéssel egyenértékű.

Viszont ne gondold, hogy a második szülésedre fel tudsz készülni - ez nem igaz. Hiába készülődsz olyanra, mint az első volt, legfeljebb 50% az esély rá, hogy bejön, a másik 50% meg arra esélyes, hogy homlokegyenest más lesz. Tapasztalat.

2012. máj. 8. 08:33
 47/61 anonim ***** válasza:
41%

utolsónak, sehol nem írtam ,hogy ugyanolyan lesz.

de tudod mire számíthatsz, a fájdalomra, a történésekre.. mi mikor , hogy és miért fáj, hogyan feszül ki a méhszájad, ahogy áthalad a bébi stb.

érettebb és "okosabb" leszel a többediknél.

ki mered nyitni a szádat, ha valami nem úgy van..

az elsőnél végig fektettek, oxival is!! nem tágultam rendesen, kézzel is tágítottak.. holott minden rendben volt

másodiknál nem tudtak volna fekve tartani :) oxit se engedtem volna beadatni, hacsak tényleg meg nem indokolják.

mert persze az orvost nem bírálom felül, de ne nyúljunk már bele, ha nem muszáj..

stb.

2012. máj. 8. 10:36
 48/61 anonim ***** válasza:
81%

En is ugy keszultem, hogy megorzom a meltosagomat, megis kicsuszott egy csodalkozo "Ez k.vara faj!":-) Igaz, csak a szuleszno volt meg bent, a doki nem. A kitolasi szakasz elejen tortent, pont amikor mar kevesbe fajt, es azt hiszem pont a megkonnyebbules mondatta velem, elotte, az oxi alatt csak nyogni volt erom.

Egyfelol tenyleg nem lehet ra felkeszulni, es mindenki ugy csinalja, ahogy konnyebb neki, senkinek nem kene ezert le/megszolni masokat,masfelol azert erdemes eszben tartani, hogy tenyleg az energiadbol vesz el, ha nagyon uvoltozol:-) Szoval probaljon az ember lanya a szulesre koncertralni, egalabbis amig meg esznel van:-D

A masodikat kulfoldon fogom szulni, szoval a ferjemen kivul senki nem fogja erteni, ha karomkodok. Kivancsi vagyok, megjon-e ra a kedvem:-)

Szoval ne aggodj emiatt kerdezo, csinald majd, ahogy neked jo lesz, szerintem a doki is sok cifrat latott-hallott mar!

25hkm

2012. máj. 8. 10:37
 49/61 anonim ***** válasza:
84%
De jó ezeket olvasni,ezek szerint nem csak én mondtam a magamét szüléskor:D Én csak néha kb 10 percenként a Pi..ba meg abba akartam hagyni,közöltem a dokival.ha nem veszi ki most akkor felkelek és haza megyek :D Jókat mosolygott doki rajtam,így utólag én is :)
2012. máj. 8. 11:53
 50/61 anonim ***** válasza:
20%
21-es vagyok! Hát ez elképesztő! Csak mert nem káromkodok,azért már Sz@r ember vagyok????? Egyszerűen nem térek magamhoz ezeken a válaszokon! Ti nők vagytok! Még egy férfi embertől hagyján, de nőtől..!Nektek az a természetes.ha anyázzátok azt az orvost,aki segíti megszülni a gyereketeket????????????? Akkor csináljátok! Én nemsokára a harmadik gyerekünket szeretném simán megszülni,és most sem áll szándékomban mocskosul beszélni! Szörnyű!!!!!!!!!!!
2012. máj. 8. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!