Milyen módszerrel indítható be a szülés házilag?
Kedves kérdező,
szerintem ameddig ő nem akarja, nem lehet. Mondom ezt 41+1 napos terhesként, már mindent kipróbáltam:
fűszeres kaja, tonik, kirándulás, autókázás rossz utakon, szex, mellbimbó-ingerlés, lépcsőzés, tánc és ugrándozás, kirándulás, takarítás és házimunka, bevásárlás és cipelés, és semmi, értsd SEMMI nem hatott. :)
Úgyhogy türelem - mondom én, aki már tényleg a határaim szélét taposom e téren :)
Szülésindítás kórházban, orvosi felügyelettel!!!!!
Ne kockáztass, nem ér annyit. Ha nem akar jönni a baba, annak minden bizonnyal van oka.
Azt mondják nem szabad siettetni a babát hogy előbb szülessen meg mint szeretne. De amúgy létezik egy homeopátiás koktél erre a célra:
- 1 adag Caulophyllum thalictroides D4,
- 10 csepp Cimicifuga D2,
- 1 adag Pulsatilla D30.
Ezeket kell 2 deciliter vízbe tenni, feloldani, és kis kortyonként 1 óra alatt meginni. Amúgy ha valaki a 36. héttől elkezdi szedni a szokásosan javasolt homeopátiás szereket akkor jelentősen csökken a túlhordás esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!