Érdemes-e szülés előtt "házilag" szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
1/8 anonim válasza:
Érdemes a kórházban érdeklődni, hogy náluk mi a szokás.
Sok rémtörténet kering a kórházi borotvák életlenségéről és az ezzel járó kellemetlenségekről... Keress valakit, aki abban a kórházban szült, ahol te is tervezel és kérdezz rá nála, hogy mi volt ezzel kapcsolatosan a tapasztalata.
Ha erre nincs lehetőséged és nem akarsz kínos és/vagy kellemetlen pillanatokat, akkor a kiírás előtti hetekben legyen erre is gondod.
2/8 anonim válasza:
Valahol érdemes,már csak a mai alapdivat miatt is.Nekem a férjem szedte,de így se úsztam meg a borotválást.És nem csak rém mese engem össze vissza kaszaboltak,mint valami mészárláson.Nem rémísztgetés,csak tények.Nem nekik fáj, ezért nem is csinálják éppen óvatosan...:(
3/8 anonim válasza:
szia!én az első babámnál,szülés indítás előtt egy nappal szőrtelenítettem!De engem császároztak!!!ha természetesen fogsz szűlni,felesleges!!!
4/8 anonim válasza:
Nekem is a férjem segített, és a 2. hozzászóló nagy igazságot mondott, olyan durván borotválnak a kórházban, hogy ami neked otthon kb negyed óra, az ott másfél perc. Akkor gondolhatod...
5/8 Adri baba válasza:
Én azt ajánlom hogy ha segítséggel is otthon végezd el.Ha kell szülés előtt megcsinálnám itthon,de rájuk nem bízom!Vacak borotvák azok,és nem érdekli őket hogy szétvágott 20 helyen!
6/8 anonim válasza:
Én mielőtt befeküdtem megcsináltam és rá 4 napra szültem, de azzal a picivel nem csináltak semmit!
7/8 anonim válasza:
Én szülés előtt 2 nappal szörtelenítettem itthon, a kórházban már nem kellett örült is a nővér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!