Ez lehet a szülés kezdete?
40+6 vagyok, ma vagy 3 órája keményedek kb 10 percenként, nem mondom, hogy kellemes, de nem fáj nagyon. Valamelyik nap is ugyanígy volt, de akkor nem fájt ennyire sem és nem volt rendszeres egyáltalán.
Már nagyon jó lenne...
Valószínű még ma vagy az éjszaka folyamán boldog anyuka leszel. Nekem is ilyen volt pontosan ahogy leírtad. Pár nappal azelőtt enyhébb fájások, aztán rá pár napra erőteljesebb és rendszeres 10 percenként 38+5 hetesen. Nem ment el vizem sem. Össz-vissz 14 óra vajúdás után a kezemben tartottam a fiamat.
Mennyire van közel a kórház? Szerintem lassan indulnod kellene.
Könnyű szülést. Ha hazakerültök még írj!
Köszönöm!
Már nagyon várom... közel van a kórház, a férjem autóval 10 perc alatt bevisz. Csak még munkában van.
Még befejezem a főzést, aztán remélem, megyünk :)
Első vagyok.
Most ne főzz. Öltözz fel, aztán pihenj le, amíg jön a férjed, de szólj neki, hogy mi van és igyekezzen haza.
Még egyszer könnyű szülést.
Nekem is így volt:-)
4,5 óra múlva a kezemben volt a babám:-)
Köszönöm mindenkinek :)
A férjemnek szóltam, hamarosan érkezik. De még mindig nem fáj úgy igazán. Csak épp nem esik jól... és a derekam is érzem időnként, de az is teljesen kibírható.
Még várok picit, hogy sűrűsödjenek, elég kellemetlen a kórház. De ha hazaér a férjem, sokkal jobb lesz.
Gratulálok. :)
(amúgy szülni fogsz szerintem is, enyémek is így indultak)
Könnyű szülést!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!