Ez lehet a szülés kezdete?
40+6 vagyok, ma vagy 3 órája keményedek kb 10 percenként, nem mondom, hogy kellemes, de nem fáj nagyon. Valamelyik nap is ugyanígy volt, de akkor nem fájt ennyire sem és nem volt rendszeres egyáltalán.
Már nagyon jó lenne...
Köszi mindenkinek! Egy időre teljesen elmúlt, most kezdte újra kb egy órája, de megint rendszertelen az egész, igaz, időnként elég fájdalmas - de remélem, az éjjel már valami történik!
(UI: én mindenkit felpontoztam, most komolyan, minek lepontozni ilyen kérdésnél?)
Ugyanaz. Sehol semmi. :( az éjjel úgy aludtam mint akit fejbevertek. Ma kirándultunk, fájás egy sincs - szerintem bentmarad :(
Vagy a mai telehold valamit összehoz? Már nem tudom miben reménykedjek. :(
Na történt valami? :-)
Remélem azóta már anyuka vagy, majd írj! :-)
Köszi az érdeklődést, még mindig egyben :( mondom, ez a gyermek onnan fog érettségizni...
Pedig fájdogálok, de nem eléggé...
Első vagyok,
Mi van veletek?
Gondolom azóta már haza is jöttetek.
Írj magatokról!!!
Köszi hogy érdeklődtök :)
végül csak 11-én lett meg a leányzó, nem siette el a dolgokat :) 55 cm 3600 g.
Nem volt könnyű, 31 óra vajúdás után lett császár az egészből. Megvallom, a legdurvább az volt, amikor az egymást érő tolófájásoknál szórták be az edát a hátamba, na azt senkinek nem kívánom. Most már jól vagyunk :) egyetlen percét sem bánom, csodálatos élmény volt! csak kicsit elfáradtam, 2 éjszakát nem aludtam, most meg már az éjjeli szopik miatt alszom kevesebbet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!