Ha 40-1 naposan állandó tompa fájdalmat érzek az alhasamban és a derekamban, és cx:2222 akkor ez már a szülés kezdete lehet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 13:05
1/7 anonim válasza:
iránya kórház! orvosi vizsgálat nélkül hogy mondjuk meg??? a legrosszabb, ami történhet, hogy hazaküldenek... de ha tágulsz???
szóval zuhanyzás és indulás!!!! MOST!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. időközben elmúlt, de most megint előjött ez a fájdalom. várok még hátha rendszeressé válik. nem akarok a kórházban dekkolni.
2012. márc. 31. 15:48
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez az lesz. Én készíteném a pakkot.
6/7 anonim válasza:
Amúgy-saját tapasztalatomból írom- nem mindig rendszeresek a fájások! Nekem az elején 6-10-15-9 percenként jöttek, szóval össze- vissza. Én is vártam azokat a "híres" 10 perces fájásokat, de csak nem akartak rendszereződni, viszont az volt a furcsa h folyamatosan fájt. Az a lényeg ha érzed, akkor sétálj. Ha nem múlik, akkor nagy valószínűséggel már beindult a dolog!
7/7 anonim válasza:
hát én ilyen méhszájértékkel biztos nem dekkolnék otthon.és ha nem érsz majd be időbe?amúgy tényleg nem érdemes várni a rendszeres fájásokra.nekem is rendszertelenek voltak az első pár órában.oxytocinnal tették rendszeressé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!