Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben is megmarad ez...

Szülés közben is megmarad ez az állandó vizelési inger?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, és éjszakánként legalább félóránként szó szerint kelnem kell, mert érzem, hogy pisilni kell. De nem jön lényeges mennyiség, inkább csak inger van. Ez vajúdás és szülés alatt is meg lesz?tehát ott is kell majd végig pisilni, és esetleg még vajúdás alatt is wc-re járkálni??
2010. nov. 18. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Mivel burkot repesztenek vagy magától reped- lényeg, hogy folyamatosan folyik a szülés végéig a magzatvíz, ezért adnak vastag betétet vagy valami hasonlót.

Nekem nem jutott eszembe pisilni, mert annyira fájt, de lehet, hogy folyamatosan pisiltem.

2010. nov. 18. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Vagy felfáztál, vagy a baba nyomja nagyon a hugyhólyagodat. A vajúdás alatt ha a baba továbbra is ebben a pozícióban marad akkor lehetséges,hogy sokat kell járnod a WC-be. De nagy valószínűséggel ahogy a szülés halad előre a baba helyzete isd változik és kibillen ebből a kellemetlen pozícióból. Akkor inkább a hasmenés jellemzőbb.

Ne menj be túl hamar a korházba (kivétel, ha elfolyt a magzatvíz, v. vérzel) otthon sokkal jobb és kényelmesebb vajúdni. 3-4 perces fájásoknál induljatok és akkor remélhetőleg hamar meglesz a pici és az ingerek is abbamaradnak.

Könnyű szülés kívánok.

2010. nov. 18. 09:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Terhesen is sokat pisiltem főleg a vége felé és vajúdás közben is kellet egyszer pisilnem(5 óra volt a szülés).Amikor nyomnom kellett akkor is jött egy kis pisi anyukám meg a szülésznő is mondta.:)hmm.
2010. nov. 18. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem éreztem hogy pisilnem kell szülés közben, nem tudom jött-e végül valami... :SS
2010. nov. 18. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
A gyakori pisilés ennyi idős terhesen teljesen normális. A baba már nagyon nyomja a hólyagodat. Nekem szülés közben csak ingerem volt , hogy pisilnem kell... ki is ülhettem a szülőszékre, kaptam egy ágytálat ... de nem jött semmi. Miután megszületett a kisfiam, már nem éreztem, hogy pisilni kell... meg is katétereztek és csak úgy "locsogott" belőlem:)
2010. nov. 18. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Én irtóra fáztam a vajúdás alatt, ezért sokszor éreztem, hogy pisilnem kell. 8 óra alatt kétszer voltam is pisilni, de az ingert többször is éreztem. Sajnos engem császároztak, akkor bekötötték a katétert, és akkor is ömlött belőlem...pedig akkor már vagy 20 órája nem is ittam semmit.
2010. nov. 18. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Vajúdás alatt (4 óra) 10 alkalommal mentem ki pisilni, kétszer tettek alám ágytálat, mert épp CTG-n voltam, de már nem bírtam visszatartani és szóltam, hogy csináljanak valamit, mert mindjárt összepisilem az ágyat. A kitolási szakaszban "csak" bekakiltam, mivel a beöntést lespórolták.
2010. nov. 18. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: nem fáztam vajúdás közben és terhesség alatt sem kellett gyakrabban járnom WC-re, sőt, szülés után pár napig csak 3-4 alkalommal mentem pisilni, annyira nem kellett (szóval nem a csípő érzés miatt). Vajúdásnál azért jártam ennyiszer, mert a baba nagyon nyomta a hólyagomat.
2010. nov. 18. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Vajúdás alatt többször voltam pisilni,és kitoláskor is erős pisilési ingerem volt,nagyon kellemetlenek éreztem,miután meglett a baba, a doki összestopolt,azonnal kértem is az ágytálat,két másodperccek később adja oda,tutti bepisiltem volna,felkelni nem lehetett,hát majdnem tele pisiltem..
2010. nov. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!