Mostanában kellemes izgatottságot érzek ha a szülésre gondolok, megmarad ez az érzés akkor is ha majd tényleg elindul?
Jó lenne mert korábban csak félelem volt bennem, de ha ez a jó érzés megmarad, talán könnyebb lesz a fájdalmat is elviselni. Jól gondolom? Érzett valaki így, aki szült már?
38 hetes kismama
Én ugyanígy érzek! Csak remélem, hogy az érzés megmarad!
Szintén 38 hetes mami
Szia!
Nálam megmaradt ez az érzés.És a szülést jó élményként éltem meg.
Én nagyon vártam a szülést, egyáltalán nem féltem tőle. Az egész egy csoda, most már olyan, mintha csak filmen néztem volna. Mikor megszületett lányom, azt mondtam, ha csak ennyi egy szülés, akkor bármikor máskor is:)
Fájdalomcsillapítás nélül 3 óra alatt könnyen meglett, és ennek már 15 hete:)
Csak szép és jó érzésekkel gondolj a szülésre, én fájdalomra nem is emlékszem.Igen, feszített, és szét akartam szakadni, de konkért fájdalomra nem emlékszem. Komolyan!
Minden rendben lesz majd meglátod!!!Az érzés pedig..........:)hidd el csak fokozódik majd benned!:)
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!