Volt valaki közületek, aki esetleg szülés közben káromkodott?
Pl.: a kurvä életbe ez nagyon fáj, vagy ilyesmi :S
én már előre szégyenlem magam, hogy valami kicsúszhat :s
32hkm
Ha egy sosemszült és egy egyszerszült azt hiszi, hogy ők többek azoknál, akik szülés közben káromkodtak, akkor ám legyen így, ki vagyok én, hogy megcáfoljam őket. :)))
Én negyedszerre szülök, tehát nekem legalább van fogalmam a szülési fajták elég tág palettájáról. :)
Jaj! Hisztizz csak nyugodtan bár nem kellett volna magadra venni.
Baromságnak tartom, hogy egyesek anyáznak a dokinak- annak a dokinak, aki a világra segíti a gyermekét!! Alapjáraton úgy vagyok vele, hogy ahol a gyermek megszületik nem állok le anyázni. Egy ilyen gyönyörű pillanatot nem rontok el egy kocsist megszégyenítő káromkodással. Ettől nem fog előbb kibújni..
Ha tetszik, ha nem van olyan gyermekes, aki szintén így gondolja.
Ne félj, senki nem fogja elvenni tőled ezt a dicsőséges pillanatot itt a neten, hogy pár másodpercig többnek érezd magad mindenkinél. :)
Nyugodtan köpködhetsz még ránk, én addig megyek takarítani. :)
24: mit "rontasz el" vagy nem? Valaki filmez közben? Vagy hangfelvételt készít?
Nekem is voltak brutál mensiim, hát közlöm, hogy időnként a jóslók már durvábbak tudnak annál lenni! És mondom, még én sem szültem!
Kedves 20 éves válaszoló!
Szerintem ne hasonlítsd össze a menstruációs fájdalmat a szülés fájdalmaival. Az igaz, hogy mindenkinek más a fájdalom küszöbe, de ha te kifeküdtél a menzesz alatt, mi lesz veled szülés közben? A kettőt még csak összehasonlítani sem lehet. Ja, és 9 hónap alatt hogyan lehet a fájdalomra felkészülni? Kívánom neked, hogy tényleg egy sétagalopp legyen a majdani szülésed, de azért ez nem annyira egyszerű ám.
Én nem káromkodtam, de a szülőszobából kiszűrődő hangokat tisztán hallottam, és volt olyan kismama aki káromkodott. Nem vagyunk egyformák, ha valakinek úgy könnyebb, jobb, akkor tegye!
Mindenkinek könnyű, gyors szülést kívánok!
10:17-esnek, igen jobb lesz. Ha nem lenne jobb nem káromkodnánk.
Valóban nem lesz hamarabb meg, nem lesz könnyebb, de sokkal jobb. De nyilván erről neked gőzöd sincs, mert Te tűrsz...hát tűrjél némán.
Mondjuk én nagyon furcsállom, hogy egyesek hogy ki vannak akadva a káromkodáson (mintha lehetne koordinálni olyankor a szervezetet).
Én megcsavarom a dolgot: nem hiszek abban, hogy ha valaki nem adja ki a felgyűlt energiákat, nem hagyja, hogy bármilyen formában kirobbanjon, akkor az egészséges.
Pláne mondjuk oxis szülésnél, ami köztudottan maga a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!