Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mikor nyerte vissza régi...

Ki mikor nyerte vissza régi alakját a szülés után?

Figyelt kérdés
Tettél-e bármit hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen (diéta, sport..stb.)?
2009. jún. 23. 21:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Néha én is arra gondolok hogy belevágok egy diétába, sportba.. mert nagyon elkeserít a dolog. De igyekszem a józan eszemre hallgatni hogy most a baba a fontos!
2009. jún. 23. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is két hónapja szültem, igaz, nincs rajtam annyi felesleg, kb. 3-4 kg. Van hasam, meg vaskosabb lett a combom, de nem igazán érdekel. a kisfiam szopik, és amúgy sem vagyok a fogyókúrázos tipus, szóval, nem fogyiznék, ha nem szoptatnék sem.

A csokiról meg annyit, hogy a fehér kenyér jobban hízlal,mint a csoki. Sok anyuka kicsit túlzásba viszi, ezt a fogyi dolgot. lesz, még bőven időd arra, hogy leadd a felesleget, még ne foglalkozz ezzel. Különben, fogyi nélkül, szoptatás mellett, a baba 1 éves korára, visszanyerik az anyukák a régi alakjukat.

2009. jún. 24. 07:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

szia,én közel 8hónapja szültem.Olyan 13-14kilót híztam a terhesség alatt,amiből a szülést követő 2-3hétben lement 9-10 kiló.Azóta viszont küzdök a kilókkal.Van hogy már 69re lemegy,de van hogy vissza 71re.Igaz szoptatok,és én az a fajta vagyok,hogy szinte egész nap eszem...amint van egy kis idő.Igazándiból csak a férjem cseszeget,hogy kevesebbet kéne ennem....tudom,de utálok éhes lenni!Fogyi kizárva,mert még legalább az 1.életévéig szoptatni szeretném.Sportoláshoz nincs kitartásom...úgyhogy nem tudom hogy leszek a régi(63-65likó).Ráadásul lassan kis testvért is szeretnénk.

Igazándiból a csípőm és a derekam/hasam szélesedett ki,bezzeg a mellem az nem nagyon nőtt :-(.Az a fájó,hogy a férjem nem érti meg,hogy az a 9hónap és maga szülés micsoda változásokra képes egy nőn.Na de nem adjuk fel,leszünk még vonzó nők!!!!

2009. jún. 24. 08:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Én soványabb vagyok, mint szülés előtt. 174 cm, 62 kiló voltam régen, 74 kilóval mentem szülni, most 53 kg és 6 hónapos a babám. 6 hetes kora óta tornázok minden reggel, guggolok, hasazok, súlyzózok, ilyesmi. A tejemnek nincs semmi baja tőle, se ízre, se mennyiségre, rengeteg van és a babám is szereti. A napi tornán kívül naponta kétszer megyünk sétálni a babámmal, kb másfél órát, kb 10 km-t gyaloglok egy nap.

Hozzá kell tennem, én eléggé túl vagyok pörögve, mindig ilyen voltam, energiatúltengés :) :) És amúgy sem voltam duci sose, így nem volt nehéz újra soványnak lennem.

2009. jún. 24. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia. Kislányom 5 hónapos, és mikor 1 hónapos volt, már a régi voltam, sőt, 3 hónapos korára még jobban lefogytam. Amikor terhes lettem 59 kg voltam, 10 kg-ot szedtem fel, az egyből lement szinte, és rá két hónapra már csak 52 kg voltam/vagyok azóta is. Engem totál leszívott a szoptatás és a napi 2 óra folyamatos séta a kislányommal.
2009. jún. 24. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:

A faimnál maradt rajtam , illetve jött fel aszoptatás után pár kiló, aztán egyszer sikerült lefigynom 10 kg-ot, amikor ő 4 éves volt.

A lányomnál, aki 3 hónapos múlt és csak szopik, már egy kilóval levesebb vagyok, mint amikor terhes lettem, midnden cuccom rendesen rám jött rögtön a szülés után.

De a hasam lóg.

2009. jún. 24. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is : nemvagy dagadt! Én terhesség alatt felhíztam 12 kg-ot, most vagyok annyi, mint félidősen voltam, pedig szülés után 8 kiló lement. De én is úgy voltam, ahogy az egyik válaszoló: nem mentem sehova sem, merthogy nem akarok csavarogni, meg hát mint szólnak..., meg úgyis jönnek hozzánk, és meglett az eredménye: én is hájasnak érzem magam, de most már kezd alakulni, a hasam is megyeget lefelé,(pedig az elején olyan volt mintha meg sem szültem volna) csak annyit teszek, hogy sétálok, és későn este nem eszem, ezenkívűl semmit nem változtattam. Bizakodom, neked is kitartás!

2009. jún. 24. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: én három hónapja szültem.
2009. jún. 24. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!