Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak, akik tul hordatok a...

Anyukak, akik tul hordatok a babat hogy viseltetek? Vegulis magatol beindult a szules vagy inditottak?

Figyelt kérdés

Meg csak 2 nappal hordtam tul a kislanyomat de mar el vagyok keseredve.

A dokim pedig mindig mondta h szerinte meg elobb is fogok szulni mint a kiirt.Hat nem jott be.

Minden nap jonnek a telefonok a rokonoktol,ismerosoktol h :meg nincs baba?

Eddig jol esett h erdeklodtek de most mar ez is zavar es legszivesebben megmondanam mindenkinek h hagyjanak beken.

Mar kiprobaltam minden trukkot:szex Apaval,lepcsozes,kitakaritottam a lakast stb... de semmi

Azt mondjak meleg furdo is segit,ezt meg nam probaltam.

Ti is ereztetek hasonlokat?Ugye nem csak en kattantam be?

Meg lenne egy kerdesem.

Az uh szerint voltam junius.20-ra kiirva.Viszont naptar szerint juni 28. lenne a szules varhato idopontja.

De a dokim engem mindig az uh-s idoponthoz szamolt.

Lehet h megis csak a naptar szerinti szamit?

Bocsanat a panaszkodasert.

Minden tapasztalatra kivancsi vagyok.

Elore is koszonom a valaszokat!

40+2 hetes kismami

2009. jún. 22. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pont egy hetet hordtam túl. A telefonokat már fel se vettem nagyon. Már sírtam mindent csináltam, annyira el voltam keseredve, hogy most mi van. Ráadásul tavaj ilyenkor volt, és iszonyú meleg, alig bírtam ki. Aztán úgy ébredtem vasárnap reggel, hogy furcsán fájok, ami egyre intenzívebb lett. Estére meglett a baba. A bőre nagyon száraz volt, kellett pár hét mire rendbe jött a drágám. Kitartást neked is, és könnyű szülést!

2009. jún. 23. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon megértelek! Majdnem 2 hetet hordtam rá a lányomra. Nekem minden nap kellett mennem vizsgálatra, mert nem fektettek be. Na az sem volt egy leányálom, mert volt, hogy 4! órát vártam egy vizsgálatra az ambulancián, úgy hogy nem volt ülőhely, a lábam akkora volt a viztől, hogy alig birtam még papucsot is felvenni.

A telefonokat ugyan felvettem, de szinte azonnal sirva fakadtam, mikor megkérdezték, hogy mi újság. Az utolsó két napot teljes hosszában végigbőgtem, egyik nap azért, mert már fájt mindenem, a másodikat meg azért, mert be kellett feküdnöm, és hiányzott a férjem. Amúgy nem vagyok egy sirós és érzékeny, de ez a két hét teljesen tönkretett lelkileg. Főleg, mert a dokim mérgett vett volna rá, hogy a 38. hétnél nem húzom tovább, mert hatalmas volt a lányom. És tessék!

Befeküdtem, végül nem próbálkoztak inditással sem, mert egyik doki sem látta értelmét. Azt mondták, hogy ilyen merev méhszájat még nem láttak ennyi idős terhességnél. Igy császároztak.

Mint kiderült a lányom teljesen időben volt, mert kicsit sem volt felázva a bőre, a lepény is teljesen jó volt. Valahol a doki elszámolta.

Kitartás! Hamarosan babázhatsz!

2009. jún. 23. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én kérdésemet linkelte be az első válaszoló. Ma vagyok 40+5 hetes uh alapján, de naptár szerint csak 40+3, mivel csak 23 naposak voltak a ciklusaim.

Én is külföld, én Skócia. Itt 40+5-nél felajánlanak egy un. buroksöprést, amiről kb annyit tudtam mag, hogy igazából méhnyaktágítás. Na én bent voltam 39+6 hetesen és akkor már felajánlották, de nem kértem, mert nem volt a babának gondja, én meg ezt a max 2 hetet már kibírom. Még akkor is csak a beékelődést kezdte a feje, szerintem kár lett volna szegényt kierőltetni.

Ma kellett volna menni megint, de megegyetünk, hogy ha lehetne, én húznám még. (ezt 5 nspja beszéltem a szülésznővel). Holnapig, azaz 40+6-ig kaptam haladékot. Azt mondta, akkor is menjek be, ha nem akarom ezt a tágítást. Ez nem az igazi szülés beindítás, itt csak megbirizgálják, tágítják a méhszájat, hátha beindul a hormontermelődés amitől megindulnak a fájások, de nem kapsz semmi infúziót, zselét gyógyszert, semmit.. Tehát ez még viszonylag természetes. Ha 3 nap alatt ezután nem indul, újra megcsinálják.

Nem tudom, mi lesz holnap, mit választok majd, hogy csinálják, vagy ne. Gondolom segít majd a döntésben, hogy mennyire lesz a feje beékelődve.

De nagyon nehéz döntés lesz.

Én is egyébként sokkal türelmetlenebb vagyok, mint az adott dátumig voltam. Pedig az eleje óta tudom, hog yakár 2 héttel is túl lehet hordani. Sőt körülöttem rengetegen túl is hordanak. Nővérem pl 14 nappal és pont bent volt a kórházban vizsgálaton a 14. napon miko magától elment a víz.

Kitartás!!!

40+5 hetes gömbi

2009. jún. 23. 16:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Akkor nem csak en toltom sirassal a napjaimat.

Tegnap felhivott a ferjem munkatarsa h erdeklodjon es azt mondta h:"ti valamit nagyon elszamoltatok" meg "nem tudjatok mikor csinaltatok azt a gyereket"???

Annyira elkezdtem sirni h a ferjemnek egesz este patyolgatnia kellett.

Raadasul a dokim elment szabira,az aszisztens not ertem utol aki azt mondta h ha hetfoig semmi akkor menjek be a korhazba es valoszinu inditanak.

De en nagyon remelem h erre nem kerul sor.

Meg egyszer koszi a valaszokat!

2009. jún. 23. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!