Szerintem mindegy, de nekem jó volt, hogy estére lett meg, aztán hagytak pihenni éjszaka a kórházban.
2009. jún. 22. 14:06
2/12 anonim válasza:
Éjjel. Akkor nyugi van. Csend.
2009. jún. 22. 14:07
3/12 anonim válasza:
Szerintem nappal.
A komplikált szülések zöme éjjel történik, talán mert fáradt az orvos meg a szülésznő.
Én mindhármat délután szültem, de még utánna is úgy dolgozott bennem az adrenalin, hogy aludni nem tudtam :-)
2009. jún. 22. 14:08
4/12 anonim válasza:
Én mindkét fiam éjszaka szültem.(Hajnalban lettek meg)Jó volt olyan nyugalom volt a kh-ban.
2009. jún. 22. 14:08
5/12 anonim válasza:
Szia! Az egyik lányom nappal született, a másik éjjel,nappal azért volt jó,mert komplikált szülésem volt, és így beszaladt a főproff is a vége felé, és segített. Éjjel meg azért, mert nyugi volt utánna, tudtam pihenni. Ezt nem lehet megválasztani, csak a bébiken múlik, hál istennek:))
2009. jún. 22. 14:09
6/12 anonim válasza:
Szerintem sem lehet igy eldönteni vagy általánositani,sok függ attól hogy hányan szülnek éppen akkor mennyire megy könnyen vagy éppen nehezen,hányadik szülésed stb...én az elsőt délután szültem és nagyon nehezen tágultam sokan voltak ,nyüzsögtek szóval nem nagyon jött be a dolog,a másodikat éjjel szültem csak én voltam a szülésznő végig velem volt és pikk pakk megvolt a bébi...ezek alapján én az éjszakára szavazok.:)
2009. jún. 22. 14:13
7/12 anonim válasza:
semikor,de valamikor muszály:-))én éjjel szültem,már előző este se aludta,hajnalra lett meg a bébi az már több mint 30 óra fentlét.azt gondoltam,majd délelöt pihenek,de annyira felvoltam pörögve,hogy egy percet se tudtam.Éjjel 2 óránként kelt a baba,plussz a másé is,igy 3 napig nem aludtam.
2009. jún. 22. 14:15
8/12 anonim válasza:
szerintem éjjel de ezt úgysem választhatod meg sajnos :) :(
nekem két lányom van mind a kettő éjjel született akkor olyan nyugis minden nagoyn jó volt remélem a harmadik is éjjel érkezik augusztus végén
2009. jún. 22. 15:04
9/12 anonim válasza:
Éjjel nagyobb nyugalom van a kórházban.
Én délelőtt 10-re mentem be, 14-kor vettek fel, 17-30-kor született a babám. De nem volt rossz így sem:-)
2009. jún. 22. 16:32
10/12 anonim válasza:
A lányom délben született, az azért nem volt jó, mert minden elhaladó doki, szülésznő felnyúlt, hogy tágulok. Sajnos nem volt fogadottam. :(
nagy volt a nyüzsgés, mászkálás, nem tudtam igazán belülre figyelni.
A másodikat éjjel szültem, aminek a legnagyobb előnye volt, hogy nagyon gyorsan beértünk a kórházba, iszonyat gyorsan tágultam és ahogy beértünk 45 perc múlva már a kezünkben is volt a bébi. Nappal ha csúcsforgalom van, a kocsiban szülök meg.
kíváncsi leszek most a harmadiknál. Ha nappal indul be, mentőt hívunk az tuti! Csak érjünk be a kórházba időben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!