Írna olyan, akinek vajúdás alatt fordult be a babája fejvégűbe? Milyen fekvésű volt előtte, és mennyire volt ez kellemetlen? Simán ment utána minden?
Én a 34. hétben járok, harmadik baba és most épp harántban van, de volt már fejjel, popsival... Nekem is azt mondta a dokim legutóbb, ne aggódjak, a többedik babák csinálnak ilyet, általában az utsó pillanatban csak befordulnak. Ha mégsem, hát kijön popsival. Azt remélem, harántban csak nem marad...
Barátnőmnek is az utósló napokban fordult be a harmadik babája, nem volt semmi problémájuk.
Hát engem pont ez érdekelne, hogy ez milyen érzés, amikor vajúdás alatt fordul be, de úgy látszik, ilyen anyuka nem olvasta... :o/
Azért köszi!
:o)
Köszi!
Tegnap éjjel 1/4 2- 1/4 5-ig 5 percenként keményedtem, a derekam majd leszakadt, két órát a fürdőkádban üldögéltem, aztán leállt. A baba szerintem még mindig ugyanúgy.
A dokim a 4 napos ünnep alatt nem lesz, csak a szülésznőm, hát izgulok egy picit, de azért bízom benne, hogy a lehető legjobban alakul.
Egy hétnél többet nem adnék magamnak, de meglátjuk... :o)
Sziasztok!
Ma voltam dokinál, a baba fejvégűbe fordult!!!
(Néhány átdörömbölt éjszaka után)
39+3 vagyok, doki szerint "lehet szülni". :o)
Annyira megkönnyebbültem, remélem beindul hamarosan!
Hú, gratulálok!
Ezek szerint mégsem görbe popsijú babád lesz :-)
Majd írj, ha megvan a pici!
Könnyű szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!