Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor császár után simán...

Amikor császár után simán szültél, a vajúdás alatt nyilallt a heged?

Figyelt kérdés
Nekem azért lett a 2. is császár mert nyilallt és azt mondták, h azért mert vékony a hegem és félő, h szétnyílik.
2012. ápr. 11. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nyilalt a heg (na nem fájt, csak néha belenyilalt), de az uh-k mérése alapján elég vastag volt, valamint a dokim is megnyomkodta, vizsgált, akkor nem fájt. De nekem a második terhesség alatt is volt hogy nyilalt kicsit. Természetesen szültem a másodikat, nem volt semmi gond.

Először (2-3 perces fájásoknál) bepánikoltam -leginkább már a vajúdással járó fájdalom miatt ami nagyon fájt és a szülőszobáról hallatszó üvöltések miatt, gondoltam egy kiútnak-, de mondta a dokim (aki az elsőnél is volt), hogy ha a felesége feküdne itt akinél az első szintén császár volt, neki is azt mondaná, próbáljuk meg, nagyon fog vigyázni ránk. :) Én megbíztam benne, és tényleg figyelt, nem "csak a kitolásnál volt bent" hanem sokszor, vizsgált, nyugtatott, bíztatott, mellettünk volt. És minden rendben ment, semmi probléma nem volt.

2012. ápr. 11. 14:09
 2/3 anonim válasza:

Kedves első válaszoló!Megkérdezhetem melyik kórházban melyik orvosnál szültél? Mert szeretném én is megpróbálni a természetes szülést császár után,most vagyok 8hetes,még nincs dokim.Légyszíves segíts nekem ezzel,hogy megirod:-)Előre is köszönöm.

A kérdezőtől pedig azt kérdezném,hogy a 2.császár után könnyebb volt a felépülés,hátha az lesz nekem is a második.Boldog babázást.Köszönöm:-)

2012. ápr. 26. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok, első vagyok.

Sote II-n szültem, dr. Sobel Gábor volt az orvosom. De ott akárkivel találkoztam (akár uh, akár a vajúdás alatt míg az én dokim nem jött -ügyeletessel- mind a term. szülés mellett álltak.)

Minden jót Nektek!

2012. ápr. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!