Amikor császár után simán szültél, a vajúdás alatt nyilallt a heged?
Nekem is nyilalt a heg (na nem fájt, csak néha belenyilalt), de az uh-k mérése alapján elég vastag volt, valamint a dokim is megnyomkodta, vizsgált, akkor nem fájt. De nekem a második terhesség alatt is volt hogy nyilalt kicsit. Természetesen szültem a másodikat, nem volt semmi gond.
Először (2-3 perces fájásoknál) bepánikoltam -leginkább már a vajúdással járó fájdalom miatt ami nagyon fájt és a szülőszobáról hallatszó üvöltések miatt, gondoltam egy kiútnak-, de mondta a dokim (aki az elsőnél is volt), hogy ha a felesége feküdne itt akinél az első szintén császár volt, neki is azt mondaná, próbáljuk meg, nagyon fog vigyázni ránk. :) Én megbíztam benne, és tényleg figyelt, nem "csak a kitolásnál volt bent" hanem sokszor, vizsgált, nyugtatott, bíztatott, mellettünk volt. És minden rendben ment, semmi probléma nem volt.
Kedves első válaszoló!Megkérdezhetem melyik kórházban melyik orvosnál szültél? Mert szeretném én is megpróbálni a természetes szülést császár után,most vagyok 8hetes,még nincs dokim.Légyszíves segíts nekem ezzel,hogy megirod:-)Előre is köszönöm.
A kérdezőtől pedig azt kérdezném,hogy a 2.császár után könnyebb volt a felépülés,hátha az lesz nekem is a második.Boldog babázást.Köszönöm:-)
Sziasztok, első vagyok.
Sote II-n szültem, dr. Sobel Gábor volt az orvosom. De ott akárkivel találkoztam (akár uh, akár a vajúdás alatt míg az én dokim nem jött -ügyeletessel- mind a term. szülés mellett álltak.)
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!