Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az első szó a szülésről,...

Mi az első szó a szülésről, ami eszedbe jut?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 22. 09:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
Egy édes kisbaba
2012. máj. 10. 21:02
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Apás szülés volt,és nagyjából az volt az arcomra írva:NO SEX!

:-)

2012. máj. 22. 20:16
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Félelem. Nekem még nincs gyerekem, és egyelőre azért nem is szeretnék, mert nagyon félek a szüléstől.
2012. máj. 22. 20:34
 44/48 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ne félj tőle, hidd el, hogy a legcsodásabb dolog ami történhet, hogy anyuka leszel, és az ehhez vezető út (várandósság, vajúdás, szülés) is csupa boldogság.
2012. máj. 22. 21:22
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az Utolsóval!

Az én Kisfiam lassan 14 hónapos, de nincs olyan nap, hogy ne ábrándoznék a terhességről, szülésről, és nagyon irigylem a pocakos kismamákat :-)Életem legszebb, legmeghatározóbb élménye!

Alig várom, hogy újra átéljem az egészet, a pozitív teszttől kezdve!

2012. máj. 23. 01:02
 46/48 anonim ***** válasza:

Április 22-én már válaszoltam :) Azóta anyák napján megszületett a második kislányom!

a mondhatom,még csodálatosabb volt,mint a az első...

Hatalmas nyugalom,fájásoknál lélegzés:) 8 óra volt az egész,másfél órás kórházi tartózkodással!Csodádalotos érzés volt!Most nem átéltem alányomszületését,mint először,hanem MEGÉLTEM!

ÉS szívből sajnálom,többé nem lesz részem ilyen csodában!

Mindenkinek ilyen csodás szülést kívánok,mint azenyém volt!

ÉS ne féljetek tőle,mert azélet legösztönösebb feladata!

2012. máj. 23. 08:18
 47/48 A kérdező kommentje:

Olyan szépeket írtok,hogy megkönnyeztem...=)

Mi tervezzük a babát,csak kíváncsi voltam,miket írtok...=)

De én is nagyon félek/féltem tőle,de kezdek megnyugodni,hogy mindenki majdnem jó érzéssel gondol vissza és az első szó,ami eszetekbe jut nem azok,hogy "borzalmas","meghaltam","soha többet",hanem "csodálatos","csoda","boldogság","büszkeség"...=D

2012. máj. 23. 12:38
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek!

Én vagyok a "NO SEX"-es,és bár akkor tényleg rögtön mondtam:Apukám,innentől két gumit is húzunk.-De semmi kincsért nem adnám senkinek azokat az időket,mikor várandós voltam!Tényleg fájt,és mondtam azt is,fejezzük be,majd holnap folytatom,.....-még a szülés is élmény,még ha fáj is.Nincs csodálatosabb dolog annál,mint életet adni egy másik emberi lénynek,és a saját életednél is jobban szeretni,gondoskodni róla,óvni mindentől!

Most a kicsi 11 hónapos lesz,a nagy 9 éves múlt.

Egészségük,boldogságuk mindennél drágább!

2012. jún. 5. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!