Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az első szó a szülésről,...

Mi az első szó a szülésről, ami eszedbe jut?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 22. 09:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

egyszeri,-egyedi és megismételhetetlen

Maga a csoda!

2012. ápr. 22. 21:19
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már vége!!!

Folyamatosan ez járt a fejemben közben :)

2012. ápr. 22. 22:08
 33/48 E61 ***** válasza:
100%
Kényszerhelyzet, kiszolgáltatottság.
2012. ápr. 23. 10:01
 34/48 anonim ***** válasza:
73%

császármetszés

nekem mindkét gyerekem programozott császárral született, mert jó bazi nagyok voltak. Így 2 gyerekes anyaként fogalmam sincs milyen a szülés. Vagy milyen a vajúdás. Ez van.

2012. ápr. 23. 14:42
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
félek, de mindjárt a kezemben leszel!
2012. ápr. 24. 13:06
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
29-es! én meg téged könnyeztelek meg, szivemből szóltál. :) 35-ös
2012. ápr. 24. 13:08
 37/48 anonim ***** válasza:
Szégyelld magad utolsó, hogyan mondhatsz ilyet? Ezt a saját gyerekedről nyilatkoztad, vagy úgy általában? Felfoghatatlan, hogy mondhat és érezhet ilyet egy szülő. Akinek ez felesleges, az miért van e világon egyáltalán?
2012. ápr. 28. 09:00
 38/48 anonim ***** válasza:
castorp, ez nagyon undorító hozzászólás volt tőled! Akkor inkább mondtad volna, hogy kár volt annak a pár millió gonosz, szadista elmebetegnek világra jönni, de az én gyermekemet te ne nevezd parazitának nagyon meg kérlek!!
2012. ápr. 28. 10:46
 39/48 A kérdező kommentje:

Na figyelj castorp!

1.)Ha tudtad,hogy nem leszel népszerű,minek írtál ide ilyen undorító hozzászólást?Tartottad volna meg magadnak,legyél büszke rá!

2.)Nem hallottál még semmilyen fogamzásgátló módszerről?Amit tudod azoknak találtak ki,akik nem szeretnének még gyereket,vagy az ilyen embereknek,mint te...

3.)Nem kellett volna b*szni,vagy ha már összejött,akkor vetetted volna el,vagy adtad volna örökbe...(Mindenkitől elnézést,én sosem lennék egyikre se képes...)

4.)Én a helyedbe nagyon szégyellném magam,hogy ilyen szülő vagyok,azt meg főleg,hogy gondolom a gyerekeddel se viselkedsz valami kedvesen(most enyhén fogalmaztam)...

5.)Nem tudom,téged mennyire tart anyád parazitának,de remélem,hogy rohadt szarul bánt/bánik veled...minden esetre ne tedd tönkre a gyereked életét...

Ne csinálj belőle ilyen agyonverni való embert,mint amilyen te vagy...

6.)Ha meg csak valami kis szaros vagy és viccesnek+szórakoztatónak találtad/találod ezt a hozzászólásodat,akkor jobban teszed,ha magadba szállsz és elgondolkozol a szavaid súlyán!

7.)És más gyerekét meg aztán tényleg ne nevezd se parazitának,se semminek...

2012. ápr. 28. 16:54
 40/48 A kérdező kommentje:
Eltűnt az "értelmes" válaszadónk...
2012. ápr. 29. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!