Ma vagyok 41hetes és 2napos! Ma már bent kellett volna maradnom a kórházban de saját felelősségre eljöttem, felelőtlen vagyok? ...
Azt mondta az orvos mikor megvizsgált h a méhszájam 1000-es,vagyis nem alkalmas magzatvízvizsgálatra sem,sem arra h akár beindítsák a szülést.Ezért felvesz az osztályra,én rákérdeztem h ha nem akar megszületni meddig várnak még és aztm ondta h akár jöv.szerdáig is mert az a 42-dik hét,és ha addig minden rendben a babával akkor nem inditják be.
Én azt mondtam akkor h mivel szinte egésznap mozog a baba,meg a méhszáj is zárt vagyis jól érzi magát akkor nem fekszek be feleslegesen,mindennap megyek nst-re úgyis és ha hétfőig nem lesz semmi akkor már tényleg befekszek nehogy baj legyen.
Közben Keresztanyámmal beszéltem aki azt mondta h szerinte se feküdjek ott feleslegesen na meg ha bármi van 5perc alatt beérünk a kórházba úgyis.Sőt van itthon fonendoszkópom bármikor tudom hallgatni a szívhangot akár órákig is.
Erre a kórházban alákellett írnom 1papírt h elutasítom a felvételt-vagyis most én vagyok a köcsög és az nst-s nővér szerint mindenki lefog szarni ezek után,na meg nincs fogadott orvosom sem.Érdekes,hiába magyaráztam h nem az ellátást tagadom meg mert minden reggel bejövök h megnézze a méhszájat meg a magzatvizet ha kinyílik a méhszáj meg megcsinálok mindent csak minek fetrengjek ott feleslegesen!Erre azt mondta az nst-s csaj/aki tényleg csak jót akart/h hiába jövök be hétvégén,úgyis csak nst-t fognak csinálni amit aláíratnak az ügyeletessel-és az meg lefog szarni és nem vizsgál majd meg mert én elutasítottam az ellátást!!!Nem tudom nekik miért érdekük h napokig egyem a kajájukat meg foglaljam az ágyukat feleslegesen,mikor én ott lennék minden vizsgálaton,csak legyen már elég hétfőn bemennem!!!!
Mert legalább ha a méhszájam nyitva lenne,de semmi!
Szerintetek baj h csak hétfőn fekszek be ha addig nincs semmi?Na meg szombat vasárnap persze nst-re?
Az elotted valaszolo vagyok.
Igen, szerintem keszulj ossze, es ugy menjel hetfon, a pakkoddal.
Én a helyedben a következő vizsgálatra/nst-re vinnék magammal vkit (például a férjedet) és rákérdeznék, milyen vizsgáltaot végeznének még, ha bent feküdnél, a válsz után pedig kérném a megnevezett a vizsgálatot. Ha nem végzik el, vagy bunkók veled, kilátásba helyezném, hogy panaszt teszek az egészségbiztosítási felügyeletnél. (ezért kell, hogy legyen veled valaki, hogy ne mondhassák erre, hogy "nincs tanú, tegyen csak panaszt")
Hátha ezután jobban meggondolják, hogyan viselkednek Veled!
(Ha tényleg tennél panaszt: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!