Szülési rossz érzéseket hogyan lehet feldolgozni?
Szerintem úgy tudod feldolgozni, hogy keresel egy másik orvost, minket vagy mások jó példáját meg elhiszed, hogy a valóság, nem kell, hogy kinszenvedés legyen egy szülés!! Illetve biztatod magad, hogy de a baba mennyire aranyos, nagy ajándék, milyen jó lenne, ha legközelebb kevesebb fájdalommal jönne a világra!
Nekem fogadott dokim és szülésznőm volt (van) Pesten, a doki egy mélyhangú nagyon megnyugtató szelidmotorosnak kinéző valaki, ez eleve nagyon vicces :) Kaptam epidurális érzéstelenitést a vajúdás idejére (könnyebben is tágultam), a kórházban minden nőgyógy doki képesitve van rá, és nagyon profin beadják (egész kicsit kellementlen). Igy csak a kitolás idejére kellett visszavenni belőle, hogy meglegyenek a fájások, de az meg rendben volt, mert volt értelme!!! Nekem sajnos császár lett a vége, de lehetett volna gátvédelemmel is szülni, mindig vágnak amúgy, sosem hagyják, hogy repedj, elég modern a felfogás!! A császárt is EDÁval csinálták, a műtős csoport is nagyon kedves volt, mindeki mosolygott rám, próbált megnyugtatni, a vágásom pedig olyan kicsi és gyönyörű, hogy még a dokim is nagyon büszke volt magára a végén :)
Ez a Péterfy egyébként, Tűzkő Nándor az orvosom, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!
Szóval szerintem haragudj a dokira, de ne a szülésre, koncentrálj a regenerálódásra, szeresd meg megint önmagad, aztán jöhet a következő bébi egy normális emberséges orvosnál :)
Sok sikert!!
Egy 2.5 hós bébi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!