Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindjart itt a nagy nap...

Mindjart itt a nagy nap megszuletik a kislanyom! Nagyonkell felnem a szulestol?

Figyelt kérdés
A parommal mar alig varjuk a kiscsajt csak mar itt lenne mert senki semmi pozitivat nem mond elso baba es nem tudom mivel jar! ellege vekonyka meg alacsony vagyok ugye ez nem szamit? Neha mar erzek alhasi fajdalmat de turheto! hat elege tartok tole mert elegge alacsony a fajdalom kuszobom!
2012. ápr. 13. 16:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%

Hármat szültem, nemsokára pedig ismét és hidd el, hogy ez nem fájdalom küszöbtől függ.

Jól vagyunk elrendezve, mert nem azonnal fáj kegyetlenül, hanem apró, elviselhető fájások erősödnek észrevétlenül és mivel te magad is szerves része leszel a szülésnek, nagyon fel leszel dobva.

Én azt mondom, hogy az eleje nem fáj. A közepe kellemetlen. Az észvesztő a legutolsó fél óra, de nekem csak azért volt az, mert kaptam infúziót, oxytocint.

A kitolási szak mg kifejezetten kellemes, ott már más inger ér és a folyamatos fájdalom is megszűnik, tudsz pihenni 2 nyomás között.

2012. ápr. 14. 01:15
 12/31 anonim ***** válasza:
91%

szia

Ne gondold, h alacsony a fájdalomküszöböd. Elképzelni sem tudod mire vagy képes!

2 hete szültem, egész terhességem alatt alig vártam a szülést. Amikor közeledett az időpont - erősödő fájásokkal, próbáltam arra gondolni, hogy ááá ez még biztos nem az. Szóval én a végén kezdtem beparázni. A vajúdás alatt egyszerűen nem tudtam arra gondolni, jaj de jó, mindjárt itt a pici, hanem csak arra, hogy ez egyre rosszabb lesz.

Nem tudom neked azt mondani, h életem legszebb élmménye volt, mert még fájnak a sebeim :),

Egyet értek az eőttem szólóval egyébként: a legeslegrosszabb a vajúdás utolsó fél órája volt, amikor szinte szünet nélkül jöttek a fájások. Nekem mondjuk a kitolás nem volt kellemes (nagy baba, szakadás, egy orvos feküdt a hasamon kitolási szakaszban)), de legalább már láttam a végét. És tényleg igazi katarzis, amikor kint van a pici!

Szép és könnyű szülést neked, és ne félj! Lazíts!

2012. ápr. 14. 08:00
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Èn 16.ára vagyok kiírva és mi is nagyon várjuk a babát ,minden nap várom a jeleket hátha ma kell menni. Èn nem is annyira izgulok , mint a férjem. Ö látott 2 évvel ezelött, mikor a kislányunk született és nagyon sajnált a szülésnél. Most is kislányunk lesz. Szerintem sokkal rosszabb lesz, ha nagyon félsz. Gondolj arra, hogy minden rendben lesz, èn is erre gondolok. Könnyü szülést!! Örülnék ha leírnád majd milyen volt, hogy ment. Ha szeretnéd én is leírom melyik volt a nagy nap.
2012. ápr. 14. 09:35
 14/31 A kérdező kommentje:
max 2 het mulva irok:) akkora mar hazaerunk ha minden rendbe megy!:)
2012. ápr. 14. 13:02
 15/31 anonim ***** válasza:
ügyes leszel!:)
2012. ápr. 14. 22:46
 16/31 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Írd majd meg, hogy mi lett:)
2012. ápr. 15. 12:25
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Oké, le lettem pontozva, csak mert azt írtam, hogy a tolófájás szinte kellemes a fájásokhoz képest.

Erre is pirosat nyomjatok, mert nem fogom a véleményemet megváltoztatni és biztos mazohista vagyok, hogy megint várom a negyedik szülésem, pedig tudom mi fog történni.

2012. ápr. 15. 12:56
 18/31 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval, 3 és fél hete szültem és a tolófájások szinte tényleg "kellemesebbek" voltak a fájásokhoz képest. Nekem az volt a szülés legkönnyebb része.
2012. ápr. 16. 21:16
 19/31 A kérdező kommentje:
vegre itt van! hat elmondhatatlan!
2012. ápr. 19. 09:46
 20/31 anonim ***** válasza:
Mesélj kérlek!!!!!
2012. ápr. 19. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!