Mindjart itt a nagy nap megszuletik a kislanyom! Nagyonkell felnem a szulestol?
Hármat szültem, nemsokára pedig ismét és hidd el, hogy ez nem fájdalom küszöbtől függ.
Jól vagyunk elrendezve, mert nem azonnal fáj kegyetlenül, hanem apró, elviselhető fájások erősödnek észrevétlenül és mivel te magad is szerves része leszel a szülésnek, nagyon fel leszel dobva.
Én azt mondom, hogy az eleje nem fáj. A közepe kellemetlen. Az észvesztő a legutolsó fél óra, de nekem csak azért volt az, mert kaptam infúziót, oxytocint.
A kitolási szak mg kifejezetten kellemes, ott már más inger ér és a folyamatos fájdalom is megszűnik, tudsz pihenni 2 nyomás között.
szia
Ne gondold, h alacsony a fájdalomküszöböd. Elképzelni sem tudod mire vagy képes!
2 hete szültem, egész terhességem alatt alig vártam a szülést. Amikor közeledett az időpont - erősödő fájásokkal, próbáltam arra gondolni, hogy ááá ez még biztos nem az. Szóval én a végén kezdtem beparázni. A vajúdás alatt egyszerűen nem tudtam arra gondolni, jaj de jó, mindjárt itt a pici, hanem csak arra, hogy ez egyre rosszabb lesz.
Nem tudom neked azt mondani, h életem legszebb élmménye volt, mert még fájnak a sebeim :),
Egyet értek az eőttem szólóval egyébként: a legeslegrosszabb a vajúdás utolsó fél órája volt, amikor szinte szünet nélkül jöttek a fájások. Nekem mondjuk a kitolás nem volt kellemes (nagy baba, szakadás, egy orvos feküdt a hasamon kitolási szakaszban)), de legalább már láttam a végét. És tényleg igazi katarzis, amikor kint van a pici!
Szép és könnyű szülést neked, és ne félj! Lazíts!
Oké, le lettem pontozva, csak mert azt írtam, hogy a tolófájás szinte kellemes a fájásokhoz képest.
Erre is pirosat nyomjatok, mert nem fogom a véleményemet megváltoztatni és biztos mazohista vagyok, hogy megint várom a negyedik szülésem, pedig tudom mi fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!