Milyen mososzerrel mossam a ruhait ha megszuletik a kicsikem? Es mivel kell obliteni es hany fokon kelo mosni?
Szia...
A magam példáját tudom leírni.
Ariel mosószert használok az első pillanattól fogva.
A fehér és jól mostató ruhákhoz,mint pld. a textilpelus vagy a kis kombidresszeket 50-60fokon mosom porral a kényesebb és szines ruhákat folyékony mosószerrel itt elég szerintem a 30-40 fok.
Én öblítőt is használok..olyat ,ami sensitív.
Nekünk bevált a kislányom bőre tökéletesen rendben van,nem allergizálták ezek a szerek.
De baba válogatja.
Minden jót neked és gratulálok a babádhoz:)
Nekem akkor épp sima Tomi volt, mikor megszületett a baba, meg sensitive Silan, csúnya foltokhoz meg Vanish mosószappant használta, sose bántotta egyik se a kicsi bőrét. A Tomi Kristályban azért bíztam, mert gyerekkorunkból emlékeztem, hogy öcsémnek direkt ezt javasolta már akkor a dokinéni, mert nagyon pöttyös volt szegényke, és bevált.
De az is igaz, hogy ami az egyik babának tökéletes, az a másiknál okozhat gondot. Mindenesetre az erősen illatosított dolgokat jobb elkerülni, legyen minél semlegesebb színe, szaga.
Dreft baby sensitive- vel mosok, már a születése előtt is ezzel mostam ki a ruhácskákat, és silan sensitivel öblítek.
40 fokon mosom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!