Milyen hőfokon és mosószerrel mossátok a baba ruháit? Folttisztító?
Persil 40°
Ha nagyon foltos akkos Vanish szappannal átdörzsölöm. (de nagyon ritkán kell, a Persil mindent kimos - nem reklám:-))
A szép ruháit, mármint lányom van, itthon harisnya body egybe ruha van rajta, azokat mosás előtti este benedvesítem, vanishel befújom a foltot, berakom a mosógépbe, reggel 30 fokon mosom, mert a plüss polár kord ruhák.
Ami fehér,Bézs azt benedvesítem mosás előtt, fültisztító pálcikára sima fekete flakonos hipot teszek, azzal bekenem a foltot, megy a mosógépbe és azt is 30 fokon mosom rögtön.
A textil pelenkákat ha kaja foltos vagy kakis lesz a pelenkázó feltéten mindd összeszedem, hipós vízbe áztatom 1 órára, majd 40 fokon mosom és mindd hófehérk! Sima bonux mosóport használok lenor öblítővel, minden folt így kijön!
Már egybe mosom a miénkkel, 14 hónapos. Ami nem koszos, csak volt rajtunk egy napot, azt 30 fokos gyorsprogrammal mosom, a fehéreket, meg ami koszos, azt 40 fokossal. A legtöbb ruhánk olyan, amit nem szabad magasabb hőfokon mosni.
Eleinte neki mindent 40 fokban mostam, a textilpelenkákat meg először 90, aztán 60 fokon, és ki is vasaltam gőzölve.
Ariel folyékony folttisztítót használok, ez nagyon jó, nagyon szeretem.
Amíg használtunk textil pelust, azt 60fok, ariel folttisztító és ariel fehérítős mosópor + valamilyen sensitive öblítő (lenor, coccolino).
A kötött pulcsikat, kényesebb dolgokat azt 30 fokon, szintén ariel mosópor és öblítő.
A fehér badyk, előke, törölköző az szintén folttisztító + ariel fehérítős + öblítő és 40-50fok.
A melegítők, hosszú ujjas felsők, pólók stb, színes ruhákhoz való ariel + öblítő és 40fok.
Szia!
Én Drefttel mosom 30 fokon a ruháit, öblítőt nem használok, mert ugye annak épp az a lényege, hogy a ruhákban marad. És, hát próbálom a legkevesebb mesterséges anyaggal érintkeztetni a kis bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!