Ha az elso gyerekemet 18 ora alatt szultem meg mennyi az eselyen arra hogy a masodik hamarabb megszuletik?
Szia!
Azt nem tudom mennyi az esélye, ezt csak a babácskád és a tágulásod fogja eldönteni, nekem mind a 2x 12-14 órát vajudtam nem volt rövidebb pedig én is azt hittem h gyorsabb lesz és mind a 2 babánál mikor már kitágultam 1/2 óra alatt megszülettek. Érdekes!
Ha most várod a babácskádat
Boldog babavárást
üdv. 13 hós baba és 18 éves nagylegény anyukája :)
Az elsö szokott általában tovább tartani, de egyébke´nt semmit nem lehet mondani arról, hogy miként fog a következö születni.
Nekem 4 gyerekem van és mindegyikél egész máshogy volt a szülés.
Engem pedig a 8:12-es ijesztett el! :) Harmadik babámat várom.
Az első 6 óra alatt volt kint, a második csak 1 óra 45 percig tartott. A fájdalom valóban intenzívebb, hiszen sokkal gyorsabban tágulsz, nem lassan, fokozatosan. De hamarabb meg is születik. A hosszú vajúdás nagyon kimeríti az embert, általában ezért van, hogy szüléskor már nagyon fáradtan "más tudatállapotba" kerülnek az anyukák. Én a másodiknál teljesen észnél voltam, minden pillanatra, érzésre élénken emlékszem. Talán ezért volt rosszabb...vagy inkább más, nem is rosszabb.
Kedves Utolsó válaszoló!
nem akartalak megijeszeteni, ez csak általános dolog... A keresztanyám 3 óra alatt megszülte az első babáját. A barátnőm, meg a 3. gyerekét szülte a legnehezebben. Ez nagyon változó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!