Miért szeretne minden kismama előbb szülni?
Régóta motoszkál ez a kérdés bennem ,naponta olvasok olyan kérdést hogy hogyan tudná meginditani a szülést ,meg mit tegyen hogy beinduljon...stb...
semmi gondom ezzel:) csak érdekelne:) én is türelmetlen vagyok és mennék már szülni(37+2 hetes vagyok)de mikor én az elsőt vártam(nyári baba volt)akkor eszembe sem jutott ilyesmi,ez a 3.terhességem nyilván más a helyzet itt a két nagyobb sokkal fárasztóbb nagy pocival...szóval,lányok,mi ez a nagy türelmetlenség?:)

Akkor tudod milyen a grammozás :S :)
Egyébként majd arra leszek kiváncs, hány szüklés lesz beindítva jövő májusban ... :(

Ezt szerintem terhessége, és persze alanya válogatja.
Én pl. nagyon várom már azt a pillanatot, amikor szólni kell a férjemnek hogy na akkor indulhatunk.Hát még azt amikor megpillantom, akire már évek óta várunk(sajnos már előtte két babát elvetéltem).Tehát én ezért is vagyok türelmetlen, és várom a végét, pedig még csak 30 hetes vagyok.Szép dolog ez a terhesség, csak nekem lelkileg megerőltető, meg hát nem is problémamentes, és jobban szeretném már kint tudni, mivel ugye két baba valamiért már elhalt bennem és nem tudták az okát(7 és 19 hetesen).A második babát már vetélésindítással meg kellett szülnöm, egyedül, tudva hogy egy halott gyereket kell a világrahoznom, míg mellettem több egészséges baba is felsírt.Tehát már nagyon várom azt a meghitt pillanatot amikor a férjemmel mellettem megpillantom a kis kincsünket, nem érdekel semmi fájdalom.
De azért mindig megbeszélem vele hogy azért a 38. hétig min. tartson ki.De ha a 36. hétig eljutunk, akkor is boldog leszek, mert hogy nyitva vagyok már egy újjnyira, és rövid a méhnyakam, a 21. héttől.Ja meg a vérnyomásom is rendetlendedik, szóval van itt minden, várom már a végét, bár nem érzem tehernek fizikailag.
Mindenkinek szép szülést.

Szia, nekem az első babám, es nem siettetem, sőt, olyan érzésem van, hogy késni fog, de egyenlőre (37het es 3 nap) meg ráér.
Igaz, dolgozom is júli másodikáig, és hetedikére vagyok kiírva, és édesanyám csak ötödikén jön segíteni, de mindezt azért is szerveztem így, mert egyrészt sajnos kell a pénz, meg tényleg hiszek benne (olvastam első szüléses statisztikákat, és a nővérem első babája is tíz nappal később született), hogy az én kicsim nem fog sietni, de így is lesz jól. A természet remélhetőleg tudja a dolgát, és kicsit félek meg kell mondjam, mi lesz, mikor megszületik, megállom-e a helyem mamaként.
Tudom, hogy most mindent megkap, eddig (lekopogom) minden ok, eleget mocorog, hogy megnyugtasson, és szerencsére teljesen jól vagyok, estére kicsit fáradt, és némi lábdagadás, vagy időnként sav, de semmi komoly, a pocimat is bírom hordani - igen, tudom, hogy szerencsés vagyok. Majd gondolom, már a másodikkal nehezebb lesz, de addig igyekszem megállni a helyem - persze Te már a másodikkal tudod, hogy mi vár rád :)
Szóval remélem, azért mások is vannak így :) Jó szülést mindenkinek, és erőt, hogy jó mamák legyünk!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!