Mik a vélemények dr. Demjén Lászlóról?
Valóban két helyen (Róbert Magánklinika és az ÁEK-ben is) rendel?
És az ÁEK-ben is van magán/családi szoba?
Szerintem nagyon normális,rendes,korrekt doki.
Én egy vizsgálaton+rákszűrésen voltam nála az Oxygén Medicalban,tehát nem szültem nála.
Köszi a választ!
Igen, azt láttam, hogy terhesgondozást az Oxygen Medical-ban végez, és úgy tudom, a fenti magán - ill. állami kórházakban lehet nála szülni. Gondolkozom a váltáson, és ezért érdekelne. Most a 16. hétben járok.
Én az első gyerekemet 2008. júliusában vele szültem. Kb. annyi idős terhes lehettem, mint Te, amikor hozzá kezdtem járni (Szegedi úti rendelő), havi X. forintért soron kívül/időpontra fogadott, jó formán minden vizsgálatot helyben, alaposan elvégzett. Nagyon megvoltam vele ilyen tekintetben elégedve. Ajánlott egy szülésznőt (ÁEK), akiért örökre hálás leszek Neki, mert egy Isten volt. De a szülés utolsó 5 percére jött be, akkor is kb. közölte, hogy ne hisztizzek. Jó formán semmi dolga nem volt, hál' Istennek velem, mert gátmetszés nélkül, spontán szültem. Szülés után közölte, hogy majd másnap beszalad hozzám (a pénzért), mert megy nyaralni. Mikor másnap jött, ép nagyon rossz állapotban voltam, mert a babámat intenzívre vitték (nem tehetett róla, vészes sárgasága volt (ez nálunk genetika), de konkrétan lesz.rta. A pénz kellett neki és kész. Egy hétig voltunk kórházban, mielőtt haza mentünk volna találkoztam vele a folyosón, meg sem ismert. Én ezek után többé nem voltam rá kíváncsi. Összességében egy nagyon jó szaktudású orvosnak tartom, aki nem igazán mutat ki érzéseket. Letud amilyen hamar csak lehet.
Akkor nem volt magán szoba az ÁEK-ben, de azóta változhatott a dolog.
Én amúgy azóta szültem még két gyereket az Uzsoki utcai kórházban (amit a harmadik szülésem előtt teljesen felújítottak), nekem sokkal jobban bejött. Ajánlom hozzá tiszta szívből Dr. Halász Domonkost.
Minden jót!!!
Szia!
Első vagyok:)
Én két hónapja szültem a Róbert Klinikán Nega dr.nőnél,akit szívből tudok ajánlani.
Kb.másfél éve,amikor a Demjénnél jártam,kezdtük tervezni a babát,amikor kiderült,hogy jön a baba én hozzá is szerettem volna visszamenni,de már telefonban mondta,hogy egy hónap szabin lesz a szülésem várható időpontjában,szóval abszolút korrekt volt.
Ahogy nekem akkor tűnt valóban nem az a társalgós típus,de engem nem is zavart:)
Ha meg tudod engedni a Róbertet,nagyon ajánlom!
Fantasztikus szülésem volt:),mindenki nagyon segítőkész volt a terhesség és a szülés alatt is.
Nega dr.nő nagy szaktudású,közvetlen,mindig jókedvű dr.nő,a szülésznőm Zachár Erika pedig tényleg csúcs,majd négykilós első babámat gátvédelemmel szültem,amit cska neki köszönhetek:)
Nem olcsó az tény,de nem sokkal több mintha mindenkinek hálapénzzel tömnéd a zsebét a Honvédban..
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Akkor mostmár én is kifejtem a lényeget, mert érdekesek ezek a véletlenek!:)
Szóval jelenleg én is a Nega doktornőhöz járok a Róbert Klinikára!:D Mindenben egyetértek vele kapcsolatban, maximálisan meg vagyok vele elégedve, Kisfiamat is nála szültem (császárral) két éve. A gondom most sajnos az anyagiak.. Két éve is nagyjából ennyi volt a tarifa, viszont a terhesgondozást megúsztam "ingyen", mert még nem volt számlázás, vmint nem volt meghatározva a dokik "díja" sem. Most viszont minden egyes vizsgálatért súlyos ezreket fizetek, és még a felénél sem tartunk, vmint ha itt szülök, akkor az még 380 E!! Ha nagyon összeadjuk, majdnem a duplájára jönne ki az összes költséggel együtt, mint anno, és ez durva.:( Az a helyzet, hogy ha nagyon összehúzzuk azt a bizonyos szíjat, ki tudjuk nyögni, de persze, hogy lenne más helye is.. Viszont nem tudom, hogy emiatt váltsak-e... Ezért kezdtem tájékozódni, és így tudtam meg pl a Demjén dokiról is, hogy ott is és a MÁV-ban is praktizál. De hogy a Nega néni miért nem??:(( Halász Domonkosról több ismerősömtől/rokontól hallottam már jót, de itt igazából nem is a dokiváltás, hanem a kórházváltás lenne a cél. Szerintetek mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!