A programozott császárt lehet altatásban is kérni?
Én komoly indokkal szültem az első babám altatásban, sürgősségi császárral. És köszi, pillanatok alatt felgyógyultam a valóban komoly hasi műtétből. A barátnőm meg hónapokig szenvedett, ő hüvelyi úton szült.
A másodikat programozott császárral szülöm, de nem altatásban.
Szóval a szervezeteden múlik, hogy melyik típusú szülés visel meg jobban!
A szüléstől mindenki fél, én 30 évesen szültem először, most 32 vagyok, várjuk a 2. babát augusztus végére. Annyira megszokod, hogy szúrkálnak a terhesség alatt ilyen-olyan vérvétellel, hogy a 9 hónap alatt a szülésre is felkészülsz lelkileg. Igazából onnantól kezdve, hogy teherbe estél - hacsak nem vetélsz el a legelején -, annak a babának valahogy ki kell jönni, és teljesen fájdalommentes mód erre nincsen. De nem véletlenül mondják annyian generációk óta, hogy amint a kezedben tartod a kisbabádat, elszáll minden gondolatod, hogy mennyire fájt. Egyébként akár természetes úton, akár császárral szülsz, kell idő a testednek a regenerálódásra, a hormonok is tombolni fognak benned szülés után, szóval nem maga a szülés a "legrosszabb". Utána pedig a folytonos aggódás a babádért, hogy minden rendben legyen vele, gyarapodjon szépen, megszokjátok egymást. De csodálatos dolog szülőnek lenni, ezzel kiteljesedik vagy ezzel teljesedik ki az ember élete, akár férfi, akár nő.
Az természetes, hogy amíg nem vagy terhes, vagy még a terhesség alatt is, keresed a legkönnyebb utat, szerintem ezzel sokan így vannak (én is így voltam), de tényleg megérik rá az ember 9 hónap alatt, hogy anya legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!