Programozott szulesinditasom lesz penteken, mehszajerlelo kupokat fognak adni, mire szamithatok? 38 hkm
Mult heten szabalytalan szivverest allapitottak meg a babanal, kaptam tudoerlelo injekciot, es ma mondtak hogy tagito kupokat fognak felhelyezni ami majd meginditja a szulest.
Mire szamithatok? Ugyanolyan fajasokra mintha termeszetesen indult volna be, vagy enyhebbek lesznek?
Maga a tagulasi idoszak fajni fog?
Elso baba, es megmondom oszinten elegge felek hogy mi varhato
aki hasonlo helyzetben volt, vagy tudna tanacsokat adni, megkoszonnem
Koszi a valaszod.
Hat egy kicsit azert aggodom hogy milyen lesz.
Nagyon koszonom a valaszod.
Igazabol nem ijeszt meg senki, hisz mar nagyon varom, csak kivancsi vagyok hogy mi es hogyan fog zajlani. Ne meg egy egeszseges felelem van bennem, nem rettegek a fajdalomtol, hisz tudom hogy ez ezzel jar, es meg van a miertje is.
Parom bent lesz velem vegig, o nagyon nagy tamasz lesz.
Lelkiekben es ahogy csak lehet felkeszultem a szulesre, csak ez varatlanul ert, hogy inditas lesz es nem "sima". Ezert is kerdeztem hogy van e kulonbseg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!