Szemüveges nők nem szülhetnek?
Azt hallottam,hogy ha X erősségű szemüveget hord az ember,akkor van akit nem engednek természetes módon szülni,hanem császároznak...
Ti mit tudtok erről?
Igazából nem csak attól függ hanem a szemfenék állapotától.
Megkel nézetni orvossal és ad papírt,hogy lehet normál úton szülni vagy csak császárral.
Nekem is rossz a szemem de szülhetek rendesen.
Nekem pénteken lesz császárom a babám döntötte el nem fordult be .:)
38 hkm
szia,
szemüveges vagyok, 5ös erősségű dioptriával,
természetes úton szültem, decemberben.
ez egy kicsit összetettebb dolog, sok minden befolyásolhatja, előtte érdemes szemorvossal konzultálni! -de ezt úgyis mondja a dokid (legalábbis illene neki)
Köszönöm a válaszaitokat!Még nem vagyok terhes,de tervezzük a babát és minden terhességgel,szüléssel kapcsolatos téma érdekel...=)
Kedves 1.!Jó egészséget és jó babázást kívánok Nektek!Szorítok,hogy minden rendben és úgy menjen,ahogy szeretnéd/elképzelted!=)
00:27-nek is köszönöm...elég "hivatalosnak" tűnik a válaszod! =)
Juj, én szemüveges vagyok, de nem horodom mert elferdült a keret, azóta meg már romlott is a látásom, így majd újra megyek szemészetre hogy milyen kell nekem, de ez eszembe se jutott hogy nézessem meg szülés előtt hogy szülhetek-e.
Pedig most szültem decemberben. Így utólag belegondoltam hogy ú!
Nekem sem mondta előtte senki (nem volt fogaodott dokim, a védőnőm meg nem mondta). Anyukám annyit mondott, hogy kitoláskor csukjam be a szemem feltétlenül (de ezt akkor mondják is).
Aztán szülés előtt mikor az adataimat vették fel, a szülésznő megkérdezte, hogy hányas szemüveget hordok, de nem tudtam pontosan, olyan 5-6-os körüli. Erre odaszólt a dokinak (nagyon jó orvos, szerencsére pont ő volt ügyeletben, mindenki csak dícséri), hogy ezzel lehet-e szülni. Ő annyit mondott, hogy 10 fölött lenne gond (ha jól hallottam). Annyi biztos nincs. Így simán szültem, és nincs gondom.
3 hetes Kisfiú anyukája
11:36!Akkor szerencsére nem lett gond!=)
12:02!Gratulálok a picihez,jó egészséget Nektek is jó babázást!=)
Akkor ha 10-nél,vagy fölött nem engednek szülni,akkor nincs gond...vagyis nem lesz!Nekem az egyik 2,a másik 2.25-ös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!