Más is állandó szülhetnék lázban ég, amióta természetes szülése volt?
Szia
Én nem ennyire pozitívan éltem meg a szülést, sőt....
Persze hosszú idő után már úgy gondolom jó lenne egy testvér,próbálok nagyon + lenni és folyton arra gondolni,hogy nem fogom most majd azt átélni mint elsőre. A fájások közepette mindig az járt a fejembe amit halottam,hogy amint kijön már elmúlik minden fájdalom és végre láthatom.Miután megszületett akkor kezdődött csak az igazi 1 órás "kín" olyan fájdalmaim voltak,hogy hiába mutatták a lányomat még mosolyogni se tudtam és rendesen megnézni őt... Ha a végén nem lettek volna a problémák akkor igaz fájdalmasnak,de teljesen + dolognak éreztem volna.
Én nem érzek ilyet. Könnyű és gyors szülésem volt, de azért jobb volt utána, hogy túlvoltam rajta. Nagyon féltem, egymerő bizonytalanság az egész. Ősszel szülöm a második babámat, egy porcikám se kívánja a szülést. Jó lenne már túllenni rajta.
Irigyellek, hogy ezt érzed :)
én is azt hittem csak én vagyok ilyen zizi:)))
már 6 hónapos is elmúlt a babám, de folyton a szülős műsorokat nézem a reality-n meg a youtube-on a szülésvideókat, ha van némi szabad időm. a férjem szerint nem vagyok 100-as. 18 órán át tartott, mire találkoztunk végre a manómmal, de minden perce jó volt, bármikor állok újra elébe! alig várom, hogy jöhessen a tesó, ha rajtam múlna, lenne vagy 6 gyerekem az tuti:)
Szia,én is így érzek mint te,szinte semmi gondom nem volt.Könnyű szülésem volt és utána sem szenvedtem.
2óra múlva már egyedül tusoltam,és ha hiszed ha nem török ülésben ültem.Azt hitték hogy rosszul látnak az ápoló nők!
Azt mondták ilyen nincs:))
Én is így vagyok vele. Fél éve szültem, de már most újra csinálnám! Sőt már 1 hét múlva megismételtem volna. Nagyon nagyon jó érzés. És nem volt könnyű szülésem, 41. héten indították, de életem legszebb élménye volt és biztos vagyok benne hogy a következőnél sem fogok fájdalomcsillapítást kérni.
És nem csak megint, de akár minden nap újra élném, Imádtam pocakos lenni és imádtam mindent ami vele jár. Most meg van egy gyönyörű kislányom akit minden nap Imádhatok. Mondja valaki hogy nincs csodálatosabb dolog ennél! :)
Na én éppen az ellenkezője vagyok..
Van egy fiam,de nincs az a pénz,hogy még egyszer szüljek!!Én nem tartottam olyan felemelő érzésnek azt,hogy 2 órán keresztül vajúdtam,és a gátvágás sem volt kellemes..Én ebből többet nem kérek...
Jó anya vagyok,imádom a fiamat,büszke vagyok rá,de soha többet terhességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!